СТРАХИЊИ ЗАРИЛИ НОЖ У ГРУДИ: Познато здравствено стање младог певача из Новог Сада

Љ. П.

06. 12. 2021. у 13:52

СТРАХИЊА Мрђан (27) из Ветерника, тешко повређен у масовној тучи испред једног локала на новосадском СПЕНСУ, у ноћи између суботе и недеље, у току дана би требало да буде пребачен у Институт за кардиоваскуларне болести у Сремској Каменици.

СТРАХИЊИ ЗАРИЛИ НОЖ У ГРУДИ: Познато здравствено стање младог певача из Новог Сада

Фото: Printscreen

Како наводе у ПР служби Клиничког центра Војводине, у овом Институту пацијент ће наставити даље лечење на Одељењу грудне хирургије.

- Пацијент С. М., након хитног пријема, комплетне дијагностике и оперативног збрињавања, другог постоперативног дана је свестан и хемодинамски стабилан – наводе у ПР служби Клиничког центра Војводине.

Двадесетседмогодишњак из Ветерника је, подсећамо, тешко повређен ножем у пределу срца, у масовној тучи која је избила у суботу увече испред угоститељског објекта „Праг“.

После туче полиција је, према незваничним сазнањима, привела двадесетак учесника ове туче, али засада није познато ко је избо младића.

Страхиња је пре неколико година био учесник музичког такмичења „Звезде Гранда“, а после тога је наставио да пева по новосадским клубовима. Те вечери је, како сазнајемо, био гост у том локалу са друштвом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)