"ДРЖАЛА ЈЕ НОЖ И НЕКОЛИКО ПУТА ИЗБОЛА КОМШИЈУ" Детаљи хаоса на Бежанијској коси, комшије описале како је дошло до инцидента

Novosti online

03. 12. 2021. у 11:45

У УЛИЦИ Пеђе Милосављевића на Бежанијској коси синоћ је дошло до инцидента у ком је жена Душанка Л. ножем избола своје комшије Н. К. и М. И. након краће свађе.

ДРЖАЛА ЈЕ НОЖ И НЕКОЛИКО ПУТА ИЗБОЛА КОМШИЈУ Детаљи хаоса на Бежанијској коси, комшије описале како је дошло до инцидента

Фото А. Ровчанин

Како медији преносе, жена у овој згради живи преко 20 година.

- Душанка одавно мисли да је комшија који има стан испод ње Н. К. некако угрожава, што није тачно. Чули смо свађу и изашли да видимо о чему се ради. Душанка је држала нож и неколико пута је избола комшију Н. К. испод руке, а комшија М. И. који овде живи као подстанар покушао је да смири разјарену комшиницу, али га је она ножем посекла по лицу - кажу становници ове зграде.

Они додају да је Душанка након инцидента побегла у стан.

- Закључала се у стан док смо ми звали Хитну и полицију. Комшије су збринули лекари, а полиција је развалила врата и одвела Душанку у психијатријску установу - наводе комшије и додају:

- Муж јој је погинуо у рату, син јој је био проблематичан и наводно је под сталним надзором полиције. Често је у болници или затвору, а последњих годину дана га нема.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)