СЕКИРОМ ГА УДАРАЛИ У ГЛАВУ: Брутални обрачун мушкараца у Крчагову, нападач ухапшен

Н. ЈАНКОВИЋ

27. 07. 2021. у 20:23

ПОСЛЕ бруталне туче у ужичком насељу Крчагово, која се догодила у понедељак у вечерњим часовима, један од учесника Д. М. (35) је са тешким телесним повредама хитно пребачен у Крагујевац, његов брат М. М. (33) је саслушан, док су се двојица мушкараца из супарничког "табора" дали у бекство, али је Б. Ч. (20) убрзо пронађен и уз кривичну пријаву биће приведен у надлежно тужилаштво, док се за С. Т. у овом тренутку још трага.

СЕКИРОМ ГА УДАРАЛИ У ГЛАВУ: Брутални обрачун мушкараца у Крчагову, нападач ухапшен

Фото: Н.Скендерија

- Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу, брзом и ефикасном акцијом, ухапсили су Б. Ч. из Ужица, због сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда у покушају - саопштила је ужичка полиција.

Тешко повређени Д. М. је у тучи задобио ударце дршком секире у главу и тело, а очевици су били у шоку од призора који су се видели у Крчагову.

- Д. М. и М. М. су у понедељак касно увече дошли у Крчагово, на Капетановину. Они су, колико знамо, са Беле земље. Ишли су улицом, чули смо када су бацили једну јаку петарду. Викали су "где је Боки", мислећи на Б. Ч. Затим су Б. Ч. и С. Т. изашли на улицу са секирама. После псовки и гађања разним предметима, комешања и гурања, С. Т. је замахнуо секиром ударивши Д. М. дршком посред чела. Било је ужасно - кажу, за "Новости", становници Капетановине. - Један комшија се умешао, испречио се између зараћених, спречивши још гори исход. Након тога, Д. М. је остао да лежи у локви крви, а С. Т. и Б. Ч. су побегли.

Убрзо су у насеље стигли полиција и возило Хитне помоћи. Д. М. је са тешким повредама главе пребачен најпре у ужичку болницу, а затим у Крагујевац, његов брат је најпре збринут у Хитној помоћи, а затим је саслушан. Према незваничним информацијама из крагујевачке болнице, стање Д. М. после указане помоћи је стабилно.

Како сазнајемо, М. М. је, док га је полиција смештала у "марицу" узвикивао: "Ако ми брат умре, осветићу се".

ПОЗНАТИ ПОЛИЦИЈИ ОДРАНИЈЕ

МЕШТАНИ насеља Крчагово, Б. Ч. и С. Т., одраније су познати полицији. С. Т., иначе, има наногвицу, у тренутку инцидента налазио се у кућном притвору због раније извршених кривичних дела. Б. Ч. се на терет ставља кривично дело тешка телесна повреда у покушају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)