СИЛОВАО СИНА? Жена видела крв, па пријавила супруга - подигнута оптужница против Милана из Новог Сада

С. К.

10. 06. 2021. у 22:00

ВИШЕ јавно тужилаштво у Сремској Митровици, подигло је оптужницу против Милана Е. (40) из Новог Сада, због кривичног дела обљуба са дететом, потврђено је "Новостима" у Вишем суду, где се оптужница налази на провери.

СИЛОВАО СИНА? Жена видела крв, па пријавила супруга - подигнута оптужница против Милана из Новог Сада

Фото: Depositphoto

Милан је ухапшен половином јануара у насељу Банстол код Чортановаца, када га је супруга пријавила полицији због сумње да сексуално злоставља њихову децу, трогодишњег сина и двогодишњу ћерку.

Овај случај "испливао" је у јавност, када је супруга осумњиченог спремала децу на спавање. Тада је приликом купања дечака приметила крв из ануса.

- Она је прво супруга питала да ли зна шта се десило. Тврдио је да не зна, правдајући се да се трогодишњак можда повредио током игре. Посумњала је у његову причу, због чега је одмах алармирала полицију - каже наш извор из истраге.

По налогу тужилаштва, деца су сутрадан била упућена на медицински преглед где је, према незваничним сазнањима, установљено да дечак има повреде на аналном отвору и анусу, док код девојчице нису пронађене никакве промене.

НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ

ПРЕМА информацијама из истраге, Милан Е. је одраније познат полицији, због насиља у породици. Они који га познају кажу да ни наслутили не би да би он могао да повреди своје дете. Од тренутка када су Милану стављене лисице на руке, он се налази у притворској јединици Казнено-поправног завода у Сремској Митровици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)