(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) БЕОГРАЂАНКЕ УНАКАЖЕНЕ У САЛОНУ ЛЕПОТЕ: Оне тврде су биле жртве докторке Олгице (ФОТО)

Novosti online

01. 06. 2021. у 14:15

ДАНАС је ухапшена надрилекарка Олгица М. коју су на друштвеним мрежама почетком марта жене оптужиле да им је направила ране на лицу приликом третмана.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) БЕОГРАЂАНКЕ УНАКАЖЕНЕ У САЛОНУ ЛЕПОТЕ: Оне тврде су биле жртве докторке Олгице (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Олгици М. је по налогу дежурног заменика јавног тужиоца Првог основног јавног тужилаштва у Београду, одређено је задржавање због постојања основане сумње да је извршила кривична дела Тешко дело против здравља људи и Неовлашћено бављење одређеном делатношћу, а која ће у року од 48 часова бити саслушана у просторијама Првог ОЈТ.

Поступајући по кривичној пријави удружења Интердисциплинарне естетске и антиејџинг медицине Србије „СЕСИАМ“, затим информацији Министарства здравља Р. Србије као и по пријава оштећених, у сарадњи са Полицијском управом за Град Београд – УКП Првим одељењем ( Одељењем за сузбијање привредног криминала ), Тужилаштво је извршило додатне провере, након чега је утврђено да се, за сада, 11 оштећених јавило полицији, којима је осумњичена неовлашћено пружајући медицинске услуге из области естетике изазвала здравствене проблеме и услед чега постоје индиције да је код одређених оштећених  поред телсних повреда и здравље тешко нарушено, наводи се у саопштењу Тужилаштва.

Жене које у на друштвеним мрежама постављале фотографије на којима се виде ране које су задобиле након третмана, тврдиле су да су за Олгицу сазнале преко Инстаграма.

Узнемирујуће фотографије и ране жена које тврде да су биле жртве Олгице М. погледајте у приложеној галерији:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)