"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

Н.Б.

29. 05. 2023. у 14:03

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

Фото З. Јовановић

Како сазнајемо, разлог за овакав захтев је чињеница да је Петровић, који је делегиран да буде председник трочланог већа, поступао у истом предмету као судија за претходни поступак, одлучујући о продужењу притвора.

Иначе, према оптужници, Шарић је, између осталог, створио план који је подразумевао да се из "безобзирне освете убије Небојша Јоксовић, сведок-сарадник у поступку који се против Пљевљака и још неколико окривљених водио пред Специјалним судом. Када у томе није успео, тврди се да је организовао остале оптужене да раде на Јоксовићевој дискредитацији, како би он изгубио повлашћени статус. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

САД ТО НЕ ЈЕДЕ: Дијана открила који је омиљени Нолетов слаткиш из детињства (РЕЦЕПТ)