У ОВОЈ КУЋИ ЈЕ ПРОНАЂЕНО ТЕЛО МУШКАРЦА: Прве фотографије са места несреће, не зна се како је човек настрадао

И.Митић

04. 05. 2021. у 15:22

ТЕЛО Р.Р. (63) из села Стројковца пронађено је на улазу у породичну кућу у којој је живео сам.

У ОВОЈ КУЋИ ЈЕ ПРОНАЂЕНО ТЕЛО МУШКАРЦА: Прве фотографије са места несреће, не зна се како је човек настрадао

Фото: И. Митић

Подсетимо, њега су, према незваничним информацијама, пронашле комшије којима је било сумњиво што је у дому несрећног човека два дана непрекидно било упаљено светло.

Нађен је без знакова живота са, како незванично сазнајемо, неколико повреда по телу и руци које су највероватније нанете неким оштрим предметом.

Случај је пријављен полицији у понедељак у преподневним сатима. За сада се не зна како је несрећни човек настрадао, а истражни органи чекају налаз обдукције како би се изјаснили о томе да ли је реч о убиству или самоубиству. У полицији кажу да још увек нема квалификације дела и да ће се тужилаштво изјаснити о томе када буде добило налаз обдуцената.

Мештани Стројковца су шокирани и не могу да верују да би било ко подигао руку на страдалог човека. Иако је, према њиховим речима, био склон алкохолу никада није био насилан нити је било коме правио проблеме. Последњи пут је виђен у петак, у вечерњим сатима, у центру села.

- Волео је да попије, али никада ни са ким није био у завади. Иако је имао уређену и велику кућу живео је и понашао се као бескућник. Потпуно се запустио и није водио рачуна о себи. Ћерке му нису ту, а и жена га је напустила. Помагали су му људи из села. Сви су у шоку и од саме помисли да би неко уопште пожелео да му науди – причају у селу.

Припадници полиције и данас обилазе поједине локације у Стројковцу и разговарају са мештанима о кретању овог мушкарца пре него што је  пронађен мртав на прагу свог дома.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)