БОГДАНЕ, НЕКА ТЕ АНЂЕЛИ ЧУВАЈУ: Младић који је погинуо у Великом Затону био боксерска нада, Мајданпек завијен у црно (ФОТО)

Новости онлине

04. 05. 2021. у 14:18

БОГДАН И, младић који је погинуо у саобраћајној несрећи код Мајданпека је био перспективни спортиста и млада боксерска нада.

БОГДАНЕ, НЕКА ТЕ АНЂЕЛИ ЧУВАЈУ: Младић који је погинуо у Великом Затону био боксерска нада, Мајданпек завијен у црно (ФОТО)

Фото: Фацебоок

- Неописива трагедија задесила је наш град и наш клуб. Угашен је један млади живот. Наш шампион који је од оснивања нашег клуба, још као основац, почео да храбро улази у борилишта широм државе. Донео је свима понос и срећу ређајући победе и медаље. Речи утехе породици за овакву бол, а и свима нама не постоје. Богдане нека те анђели чувају и нека ти Господ отвори рајска врата - пише на фејсбук профилу "Бокс клуба Минерс".

Подсећамо, ауто марке "пежо", у ком су била три младића, је из за сада непознатих разлога касно синоћ слетео у језеро.

Возило које је ишло иза њих стало је, и возач је некако успео да двојицу младића извуче из воде. Богдан (19) је остао, како се претпоставља, у аутомобилу који се налази на дну језера.

Јутрос су рониоци Жандармерије претраживали дно језера, и тело младића је извучено из воде око поднева. Мајка несрећног младића је неутешна стајала на обали и посматрала акцију полиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)