ТЕЛО НАСТРАДАЛОГ ВОЗАЧА ПОСЛАТО НА ОБДУКЦИЈУ: Истрага тешког удеса код Крушевца, у директном судару троје повређених

С.БАБОВИЋ

24. 05. 2022. у 11:47

ТЕЛО Миодрага Р. (56) из Крушевца, који је јутрос око 6.30 настрадао у тешкој саобраћајној несрећи у Горњем Степошу код Крушевца, биће послато на обдукцију.

ТЕЛО НАСТРАДАЛОГ ВОЗАЧА ПОСЛАТО НА ОБДУКЦИЈУ: Истрага тешког удеса код Крушевца, у директном судару троје повређених

Фото: С. Бабовић

Како сазнају „Новости”, Миодраг Р. био је за воланом путничког возила „дачија сандеро”, које се кретало на државном путу Крушевац-Равни ка Крушевцу, док је из супротног правца, како су „Новости” већ објавиле, наилазио „голф” крушевачких регистрационих ознака.

- За воланом „голфа” био је возач Д. Т. (62), који је у тренутку несреће био сам и кретао се ка месту Равни, када је у једном тренутку прешао у супротну коловозну траку - наводи извор „Новости”. - Тако је практично дошло до чеоног контакта са путничким возилом „дачија сандеро”, чији је возач Миодраг Р. настрадао на лицу места. У том возилу били су и путница Г. Г. (42) и путник М. С. (40), обоје из околине Прокупља, који су у несрећи задобили повреде.

У удесу је повређен и возач Д. Т., али је, према незваничним информацијама из крушевачке болнице, ван животне опасности.

- Санитети су брзо стигли на лице места, али за возача „дачије” није било помоћи, лекари су могли само да констатују смрт - наводи извор „Новости”. - Очекују се и резултати алко-тестирања.

Увиђај на лицу места обавили су представници Основног јавног тужилаштва у Крушевцу, а саобраћај је још око два сата након несреће био у прекиду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СЛЕТЕЛИ СА ПУТА, ТРИ ЛИЦА ПОВРЕЂЕНА: Саобраћајна незгода код Крушевца