САХРАЊЕН МЛАДИ ФУДБАЛЕР ИЗ ВРШЦА: Јауци се проламали гробљем, велики број људи испратио Кристијана на вечни починак (ФОТО/ВИДЕО)

Ј.Ј.Баљак

19. 01. 2022. у 13:14

НА Градском гробљу у Вршцу данас тачно у подне сахрањен је Кристијан Миошко (19), млади фудбалер, који је заједно са пријатељем, такође фудбалером, Марианом Матићем (20) погинуо у стравичној саобраћајној несрећи код вршачког села Влајковац, у ноћи између недеље и понедељка.

САХРАЊЕН МЛАДИ ФУДБАЛЕР ИЗ ВРШЦА: Јауци се проламали гробљем, велики број људи испратио Кристијана на вечни починак (ФОТО/ВИДЕО)

Ј.Ј.Баљак

Огроман број пријатеља, родбине, Кристијанових другара из школе и са фудбала дошао је да се последњи пут опрости од њега и да пружи подршку неутешној породици. А јауци су се само проламали тишином вршачког гробља.

-Данас, на Богојављење, Бог се јави, па нека узме и душу ове прерано угашене младости – могло се чути међу окупљеним светом.

Многи су и даље полемисали о узроцима саобраћајне несреће, која је однела два млада живота, када је аутомобил, који је возио Кристијан, прешао са десне на леву страну пута, пробио ограду моста на улазу у село Влајковац и сурвао се у канал Дунав—Тиса—Дунав.

Све указује на то да је младић изгубио контролу над возилом услед мраза на путу, вероватно и услед неприлагођене брзине, а да у саобраћајној несрећи није учествовало друго возило „Новостима“ је потврђено у Основном јавном тужилаштву у Вршцу.

- Не постоје спорне чињенице у погледу тога како је до незгоде дошло, нити индиције да је још неко лице учествовало у саобраћајној незгоди. Имајући у виду да су оба лица погинула на лицу места, не постоји основ да се налажу вештачења и обдукција, која би евентуално била од значаја за откривање учиниоца кривичног дела – саопштено нам је из вршачког тужилаштва.

Мариан Матић, који је целог дана пре несреће био са Кристијаном и заједно са њим отишао у смрт, такође ће бити сахрањен данас, у 14.30 часова у родном селу Јасеново, код Беле Цркве.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НЕСРЕЋА НА ТРАМБОЛИНИ У БЕОГРАДУ: Тешко повређена особа пребачена на ВМА