УТОПИО СЕ У ПЛИЋАКУ ИАКО ЈЕ БИО ПЛИВАЧ: Колеге у шоку након што се Златко удавио у Грчкој - реанимација трајала 45 минута!

В. И.

26. 07. 2021. у 20:51

ИЗВРШНИ директор за производњу у горњомилановачком руднику олова и цинка "Контанго" Златко Белић (53) утопио се у недељу у грчком летовалишту Сарти.

УТОПИО СЕ У ПЛИЋАКУ ИАКО ЈЕ БИО ПЛИВАЧ: Колеге у шоку након што се Златко удавио у Грчкој - реанимација трајала 45 минута!

Фото: Фацебоок

Иако је био пливач, настрадао је у плићаку. Златко је иза себе оставио супругу и дете, који су заједно са њим били на летовању, о чијем се повратку побринула компанија у којој је Белић био запослен.

- Још смо у шоку и не можемо да верујемо шта се догодило. Колеге не могу да прихвате овај губитак. Замислите тек онда како је породици - рекли су нам у понедељак у руднику. - Компаније ће се побринути за породицу, а комеморативни скуп ће бити одржан наредних дана.

На друштвеним мрежама брзо се проширила вест о страдању Белића. Неки од коментара људи који су тренутно у грчком летовалишту говоре да се претходних дана Сартију утопило неколико људи, и то, наводно, звог нешто већих таласа, који стварају удубљења при самој обали, па и добри пливачи брзо губе тло под ногама.

- Утопио се од таласа у плићаку, иако је био пливач. Не знамо више детаља, али чудно нам је све то, јер брзо су га извукли из воде, а реанимација је трајала 45 минута - наводе Белићеве колеге и додају да је Златко сигурно био здрав, јер је недавно обавио лекарски преглед, на који сви запослени иду двапут годишње.

Шта је тачан узрок утапања Белића утврдиће истрага и обдукција, која ће бити у уторак урађена. Место и време сахране још нису познати.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)