ТРАГЕДИЈА КОД ТРСТЕНИКА: Љубодраг настрадао у пожару на њиви - претпоставља се да се угушио од дима

С.БАБОВИЋ

12. 07. 2021. у 09:18

ЉУБОДРАГ Р.(78), мештанин села Лопаш код Трстеника страдао је у пожару који је избио на отвореном простору, сазнају „Новости“.

ТРАГЕДИЈА КОД ТРСТЕНИКА: Љубодраг настрадао у пожару на њиви - претпоставља се да се угушио од дима

Фото: МУП

Према незваничним информацијама „Новости“ до пожара је дошло када је несрећни човек палио суву траву,ватра је почела нагло да се шири и мештанину није било спаса.

Претпоставља се да се угушио од дима и да је када је схватио да се ватра брзо распламсава покушао у једном тренутку да заштити туђ забран. Иначе је према сазнањима „Новости“ реч о вредном пољопривреднику, који се успешно бавио производњом млека и производа од сира.

Мештанина Лопаша нашле су комшије, које су потом позвале ватрогасце, полицију и хитну помоћ. Према информацијама Одељења за ванредне ситуације у Крушевцу у протекла 24 часа ватрогасно-спасилачке јединице интервенисале су на гашењу 7 пожара на отвореном и то суве траве и ниског растиња. Ангажовано је било 14 ватрогасаца-спасилаца и 7 ватрогасних возила са опремом.

Ово је друга погибија у позару у Лопашу ове године. У фебруару је у пожару у својој кући настрадао мештанин Драган Д.(55)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)