МИЛАН ЈЕ У НЕМАЧКУ ПОШАО ДА ЗАРАДИ ЗА СТРУЈУ: Потресни детаљи о младићима из Србије који су страдали у стравичној несрећи (ФОТО/ВИДЕО)

Ј. Ћ. / Д. А.

24. 06. 2021. у 12:44 >> 13:06

ЧЕТВОРИЦА Срба из Алексинца погинула су у уторак у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој.

МИЛАН ЈЕ У НЕМАЧКУ ПОШАО ДА ЗАРАДИ ЗА СТРУЈУ: Потресни детаљи о младићима из Србије који су страдали у стравичној несрећи (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Ј. Ћ.

Њихове породице и пријатељи су неутешни и кроз сузе говоре о овој великој трагедији.

Миљан Лепојевић, отац најмлађег од младића који су страдали, открио је разлоге због којих је Милан пошао у иностранство.

- Отишао је први пут у Немачку да ради да заради паре. Пре два месеца су ми струју искључили, зато је пошао. У 21. веку су ме оставили без воде и струје. Није још био ожењен, 27 година имао. Са нама је живео, душу смо давали за њега. Шта да радимо сада, да се убијемо и жена и ја - говори за "Новости" Миланов отац.

- Преко интернета смо сазнали за несрећу, на терену сам био, сад су ме довезли, био сам да примим инјекцију.

О Срђану Асановићу, још једном од страдалих младића, пријатељ има само речи хвале и кроз сузе показује фотографије свог друга.

Фото: Ј.Ћ.

- Пошао је да ради и да види ћерку. Она је тамо, код жене. То ми је много добар пријатељ, више него брат. Два дана сам под лековима - рекао је Кристијан Дураковић, пријатељ страдалог Срђана.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)