ПРЕТИО, ПА МУ ИЗБИО ЗУБ: Осуђивани нарко диилер претукао полицијског инспектора у пензији

Ј. СТОЈКОВИЋ

24. 05. 2023. у 22:00

ОСУЂИВАНИ нарко дилер напао је данас у Врању полицијског инспектора у пензији Милета Ристића и избио му је зуб и нанео му повреде у пределу усне.

ПРЕТИО, ПА МУ ИЗБИО ЗУБ: Осуђивани нарко диилер претукао полицијског инспектора у пензији

Фото: Ј.С.

Према речима Ристића, нападача познаје одраније, јер га током службе хапсио и поступао у његовом случају и у случају чланова његове породице.

- Откако сам у пензији, кад год би ме срео на улици претио је и псовао ме, водећи рачуна да га нико не чује. Нисам томе придавао неки значај, али ме изненадило ово што се данас догодило. Видео сам га и поново је промрмљао неку псовку. Кренуо сам ка степеницама, јер је требало да радим неке анализе у Здравственом центру и чуо кад је потрчао за мном. Два ударца сам избегао, али ме је трећим ударио у пределу лица - каже Ристић.

Нападач је са претњама наставио у Хитној помоћи, док су лекари збрињавали Ристића.

Због угрожавања сигурности, нападачу је одређено полицијско задржавање до 48 сати, након чега ће са кривичном пријавом бити спроведен у тужилаштво ради саслушања, после чега ће се одлучивати о евентуалном стављању предлога за притвор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

УБИЈЕН АНТОН ИГОШИН: Репрезентативац погинуо у Украјини