НЕМАЦ НЕ СМЕ ДА НАПУСТИ СРБИЈУ: Забрана напуштања боравишта за возача БМВ-а осумњиченог да је изазвао тешку саобраћајку на "Панчевцу"

Новости онлине

25. 05. 2022. у 19:10

ПРВИ основни суд у Београду одредио је меру забране напуштања боравишта возачу БМВ-а С.К, који се сумњичи да је изазвао саобраћајну несрећу на Панчевачком мосту у којој су погинули Т.Ј. и Д.Ј.

НЕМАЦ НЕ СМЕ ДА НАПУСТИ СРБИЈУ: Забрана напуштања боравишта за возача БМВ-а осумњиченог да је изазвао тешку саобраћајку на Панчевцу

Фото: Н. Скендерија

Тужиластво је раније у саопштењу навело да је предложило притвор до 30 дана јер постоје околности које указују на опасност од бекства, будући да је осумњичени немачки држављанин.

Осумњичени је данас у тужилаштву изнео своју одбрану, а алкотестом који је урађен на лицу места несреће утврђено је да није био под утицајем алкохола.

У даљем току поступка тужилаштво ће испитати сведоке догађаја, наредити вршење саобраћајно-техничког и судско-медицинског вештачења, прикупити материјалне доказе и предузети друге радње потребне за доношење одлуке.

Осумњиченом, који је немачки држављанин са боравиштем и запослењем у Србији, на терет се ставља кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

БОНУС ВИДЕО: 

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ НА ПАНЧЕВАЧКОМ МОСТУ: Тешка несрећа у Београду

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ У КРАГУЈЕВЦУ: Крили од деце да им је отац убио мајку - син је ипак знао и ћутао! Како рећи да је тата пуцао мами у главу?