"СКЛОНИ СЕ ОД МАМЕ, НЕМОЈТЕ ВИШЕ ДА СЕ БИЈЕТЕ" Јелена Бошковића испричала полицији да ју је синчић бранио од Милана

Novosti online

16. 09. 2021. у 20:36

ПОЗНАТОГ спортског коментатора Милана Бошковића пријавила је супруга Јелена Бошковић (38) да ју је наводно претукао у стану на Новом Београду.

СКЛОНИ СЕ ОД МАМЕ, НЕМОЈТЕ ВИШЕ ДА СЕ БИЈЕТЕ Јелена Бошковића испричала полицији да ју је синчић бранио од Милана

Foto: Printskrin

Како медији преносе, Јелена је након овог немилог догађаја одвела дете у школу и након тога се обратила надлежним органима и пријавила Бошковића.

Јелена је полицији испричала да су се споразумно развели пре годину и по дана, те да је разлог био његова прељуба. Истакла је да ово није био први пут да је био насилан, али га никад пре није пријављивала. Живела је у Барајеву код мајке, а пре две недеље се вратила на Нови Београд у стан како би детету било лакше да иде у школу. Рекла је, такође, да је јутрос око 9 часова, када је спремала доручак сину, видела да је Милан нервозан. Рекао је, како је она испричала полицији, да му је уништила живот и везу коју је имао током брака.

Када је почео да је вређа да је "прљава сељанчура из Барајева" пришао јој је и она, зато што је знала да ће да је повреди, прошла је прстима кроз његову косу, јер је исту пресадио.

Подсетимо, Јелена је испричала полицији да је након тога узео ципелу и гађао је у главу, а после тога је отишла до купатила. Затим, дошао је за њом, гурнуо је у каду, а она је, како је испричала, ударила леђима о чесму, а затим јој је лупио пар шамара. Затим је кренула у спаваћу собу и гурнуо ју је на кревет и легао преко ње. Према њеним речима, у том тренутку је наишло дете које их је раздвајало и викало: "Сколни се од маме, немојте више да се бијете".

Након тога, Јелена је, како тврди, узела дете и кренула са њим у школу, а Милан је покушавао да смири ситуацију. Хтео је да их вози до школе, а она је то, како истиче, прихватила, зато што је син то тражио. Кад је оставила дете у школи кренула је пешке другим путем, а он је покушавао да се помире. Након тога, тврдила је она, дошла је у полицију и све пријавила.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)