МУЧИЛИ ДЕЧАКА НА ВРАЧАРУ: Дете плакало, а старлета мирно гледала како јој муж пребија сина, злостављање трајало годину дана

Novosti online

17. 06. 2021. у 23:52

БЕОГРАДСКА старлета (М. К.) и њен ванбрачни партер (М. М.)ухапшени су по налогу Првог основног јавног тужилаштва због сумње да је он починио насиље у породици над њеним малолетним сином, а она због тога што није пружила помоћ детету, као и зато што је дечака запуштала и злостављала.

МУЧИЛИ ДЕЧАКА НА ВРАЧАРУ: Дете плакало, а старлета мирно гледала како јој муж пребија сина, злостављање трајало годину дана

Фото: Депоситпхотос

Дечак је сам пријавио полицији да трпи насиље и испричао да му мајка није помагала, већ да је, када би видела да плаче због злостављања очуха, викала да престане да плаче.

Годину дана трајало злостављање

У кривичној пријави наводи се да је ухапшени мушкарац, који је живео са његовом мајком на Врачару, дечака злостављао дуже од годину дана, од маја 2020. Наводно, дечака је више пута тукао и нанео му повреде, а мајка је све то немо гледала.

- У уторак, око 16 сати, осумњичени је на улици поново напао малолетног оштећеног тако што га је рукама оборио на под, а затим ухватио за крагну мајице и подигао са земље, наневши му повреде врата и десне надлактице, такође у присуству мајке оштећеног, која ни тада није предузела никакве мере да га заштити, већ се са осумњиченим удаљила, оставивши дечака да плаче - саопштило је Прво тужилаштво.

Након овога, дечак је сам обавестио полицију о насиљу у породици ком је изложен, потврђено је из тужилаштва.

- Поред кривичног дела непружања помоћи, мајци је стављено на терет и кривично дело запуштања и злостављања малолетног лица јер је у мају 2020, након ступања у емотивну везу са осумњиченим, напустила стан у ком је живела са својим малолетним сином, престала да се стара о свом детету, а његово васпитање и бригу о њему препустила својој мајци, која услед старости није у стању да испрати развојне потребе детета - навело је тужилаштво.

ХОЋЕ ДА БУДЕ ПОЗНАТА, ОПСЕДНУТА КРИМИНАЛОМ

Осумњичена мајка позната је у београдским криминалним круговима као девојка која воли да се дружи са жестоким момцима, али и да се фотографише с познатим личностима.

- Дружи се са бившим женама криминалаца, желели да буде позната и да се дружи са џет-сетом, а неретко је на профилима постављала и своје обнажене слике. Представља се као „опасна девојка“, опседнута је филмовима и серијама о нарко-криминалу - каже извор.

Негирали на саслушању

Осумњичена старлета и њен партнер јуче су саслушани у тужилаштву и они су у присуству адвоката негирали да су извршили кривична дела која им се стављају на терет.

Тужилац је након саслушања предложио суду да осумњиченима одреди притвор због постојања околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке, као и да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.

 

Комшије: Малишан је стално плакао

На Врачару, где ухапшена мајка и њен емотивни партнер станују, комшије немају баш лепо мишљење о њима.

- Стално се свађају и туку. Увек је код њих нека вриска и цика. Малишан повремено долази код њих, али тада стално плаче и увек је неки хаос. Она је увек викала на дете - кажу комшије и додају:

- Живе неусловно, имају само собу и купатило. Ма ужас!

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)