Нове трпезаријске столице, за још већу удобност

А.Е.

08. 07. 2021. у 18:22

ОМИЉЕНО место у дому на коме се окупља цела породица, али често организују и дружења са пријатељима, јесте трпезарија. Како би она била и пријатан амбијент за све који у њој бораве, важно је посветити се њеном уређењу.

Нове трпезаријске столице, за још већу удобност

Фото: Форма Идеале

Прва ставка је свакако одабир намештаја, а неизоставни су трпезаријски сто и столице. Обратите пажњу на плочу трпезаријског стола, као и на његову завршну обраду, док је за трпезаријске столице важно да пруже сву потребну удобност. Материјал и оквир трпезаријских столица требало би да буду уклопљени са остатком декорације у трпезарији, а важно је обратити пажњу на димензију трпезаријског стола, као и саме столице, како би се добио функционалан простор трпезарије.

Истражите у наставку различите стилове трпезаријских столица и откријте који од њих би се најбоље уклопио у вашу идеалну трпезарију.

Лако уклопиве пластичне столице

Столице са пластиком имају много предности у односу на остале. Осим у трпезарији, могу се одлично искористити и као додатак баштенском намештају, а притом су и удобне, лагане, отпорне на воду, модерне и лако преносиве.

Могућност уклапања у различите стилове пружиће вам трпезаријске столице ПС-802 у комбинацији дрвета и пластике, које можете бирати у црној и белој боји, а уз њих би се одлично уклопио и трпезаријски сто ОСЦАР ТС 160x90.

Фото: Форма Идеале

Минималистичке столице

Трпезаријску столицу НФ-901А, доступну у црној и белој боји, одликује изванредан минималистички дизајн и савршена ергономија, а заједно са трпезаријским столом ДОМУС 135x80, у комбинацији белог и бетон декора, допринеће прозрачности и визуелном ефекту пространости.

Дрвене столице

Трпезаријске столице Г504, у декору дрвета, могу да се уклопе уз скандинавски и ретро стил, а истовремено пружају и изузетну удобност и остављају утисак непролазног. Имају заобљену форму и елегантни оквир, а идеалан избор уз њих је дрвени трпезаријски сто М21Ф. Најбољи избор декорације у оваквом амбијенту су зелене биљке, које ће додатно оплеменити простор.

Фото: Форма Идеале

Модерне столице

Дизајнери ентеријера Форма Идеале за модерни амбијент саветују елегантне трпезаријске столице КРИС у зеленом штофу, које чине спој удобности и савременог дизајна. Уклапају се у индустријски стил, а њихов дизајн и форма доприносе посебној естетској привлачности. Конструкција ногара ових столица је дијагонална, што доприноси фокусу просторне динамике, а пригушена зелена боја равнотежи простора. Трпезаријски сто ДАРЛИНГ би се у амбијенту одлично уклопио са овим столицама атрактивног и савременог дизајна.

Фото: Форма Идеале

Избор трпезаријских столица свакако је широк, а најважније је да пронађете оне које ће се и естетски и својом удобношћу и практичношћу уклопити у амбијент ваше трпезарије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)