ОПРАНИ кромпир кошта од три и по до пет пута више од своје "прашњаве" верзије.

Коментари (6)

Buzda

20.05.2021. 18:42

Не ради се ту о опраном и неопраном кромпиру већ о чистој глупости,платити кромпир и земљу или само платити кромпир.Мање више се сво воће и поврће пере пре испоруке трговинама,пијацама..Дајте онда и шаргарепу да купујемо са земљом.Или још боље спакујте у малим кесицама земљу да је платимо уз рецимо ротквице.

Mare

20.05.2021. 20:03

Od kada se u mom marketu vec vise od pola godine me moze kupiti bukvalno ni jedan domaci krompir, poceo sam ponovo da ga kupujem na pijaci i iznenadio se koliko je bolji od ovog uvoznog i opranog. Meso koje je takodje gotovo svo drugorazredno uvozno i puno antibiotika, jos ranije sam potpuno prestao da kupujem u marketu i vise mi ne pada na pamet da se ikada vratim.

Mihajlo

20.05.2021. 20:35

Lepo čovek objasni: - Nakon pranja mora da se odbaci sve što nije po standardu, a to znači bukvalno svaki krompir koji ima bilo kakvu pegu, fleku, tačku, nepravilnost ili oštećenje. Tu otpadne velike deo, koji bi, inače, prošao kao savršen da se ne pere. Tek kada operete vidite kakav je kvalitet robe.