ВЕЛИКИ УСПЕХ НИС-ОВЕ АПЛИКАЦИЈЕ ЗА ПЛАЋАЊЕ ГОРИВА: Више од 250.000 корисника преузело „Drive.Go“

Промо

04. 02. 2023. у 11:18

Потрошачи у Србији препознали су предности коришћења „Drive.Go“ мобилне апликације, па је тако од момента лансирања ове иновативне услуге до данас више од 250.000 потрошача преузело ову апликацију за плаћање горива.

ВЕЛИКИ УСПЕХ НИС-ОВЕ АПЛИКАЦИЈЕ ЗА ПЛАЋАЊЕ ГОРИВА: Више од 250.000 корисника преузело „Drive.Go“

Фото: Промо

„Drive.Go“ омогућава потрошачима плаћање горива путем мобилног телефона на самом точионом месту, без потребе одласка на касу на банзинској станици и на тај начин штеди време и омогућава безбедну и једноставну куповину горива.

Коришћење „Drive.Go“ мобилне апликације је крајње једноставно и сигурно за потрошаче, а све што је потребно јесте да се апликација преузме са „Google Play“, „Apple Store“ или „Huawei App Gallery“. Приликом сваког точења неопходно је да се апликација активира на мобилном уређају, пре или после точења скенира QR код који се налази на точионом месту, а након допуне резервоара кликне на опцију „плати“ у мобилној апликацији чиме је процес куповине и плаћања завршен. Сви подаци о платној картици који се уносе приликом регистрације налога чувају се на сигурносној страници банке, тако да је коришћење платне картице уз „Drive.Go“ потпуно безбедно.

„Као компанија која прати савремене трендове и ослушкује потребе својих потрошача, НИС интензивно ради на пољу дигитализације у малопродајном сегменту, а развој иновативних услуга остаје у фокусу нашег пословања и у наредном периоду. Улагањем у унапређење корисничког искуства доприносимо и успешном пословању саме компаније што не би било могуће без наших потрошача, чије поверење и задовољство остају наш коначни циљ и неприкосновени императив“, изјавила је Марија Халар, дирeктор Центра за дигиталну трансформацију и унапређење корисничког искуства у компанији НИС.

НИС је прва компанија на домаћем тржишту која је увела могућност плаћања горива на самом точионом месту, без потребе одласка на касу, а ову иновативну услугу НИС је увео на домаће тржиште у априлу 2020. године. Поред могућности плаћања горива без одласка на касу, мобилна апликација НИС-а обогаћена је и додатним функционалностима као што су приказ мапе уз помоћ које се може доћи до најближе бензинске станице. Уз то, „Drive.Go“ даје увид и у све додатне информације о радном времену, врстама горива и доступним услугама на жељеним бензинским станицама. Фискални рачун за куповину стиже на имејл адресу која је сачувана у мобилној аликацији, а уколико је потребан рачун за фирму потребно је да се сачува ПИБ број у сегменту „Моја фирма“. Приликом регистрације налогa, региструје се и картица програма лојалности „Са нама на путу“, што омогућава да се приликом куповине горива путем апликације сакупљају бонус поени, на исти начин као и приликом плаћања на каси.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (1)

Безбедност у саобраћају као значајан елемент одрживе мобилности и ЕСГ стандарда