ОДГОВОР "СПОРТ ТАЈМА": Све у складу са законом

E. Б. T.

29. 09. 2021. у 18:13

ПОВОДОМ текста "Неправилан ход оштетио патике", објављеног прошлог четвртка у "Потрошачкој корпи", са закашњењем је стигао одговор компаније Sport time Balkans, ексклузивног дистрибутера за патике Nike, који се помиње у тексту, и зато га сада објављујемо.

ОДГОВОР СПОРТ ТАЈМА: Све у складу са законом

Фото Е. Б.

Одбијање рекламације читаоца "Новости" Бојана С. из Београда, позивањем на мишљење лабораторије "Југоинспект Београд", из кога произлази да је начин његовог хода крив за оштећење обуће, образлажу следећим речима:

- Наша компанија послује искључиво у законским оквирима и поштује своје потрошаче и њихова права - наводи регионални менаџер Владан Милојевић те компаније. - Све наше активности су потврђене и од стране надлежних институција, које су посећивале малопродајне објекте због жалбе потрошача, обавиле контролу и потврдиле да су процеси решавања рекламација исправни и урађени у складу са прописаним законом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (2)

ЉУБАВ КОЈА ТРАЈЕ СКОРО ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ: Лепа супруга глумца Ненада Окановића (ФОТО)