ПОЗИВ ПРИВРЕДИ НА WATER WEEK: Недеља „Воде“ у Дубаију

В. Н.

28. 01. 2022. у 13:55

ПРИВРЕДНА комора Србије позвала је привреднике и организације који своје пословање заснивају на употреби водних ресурса да учествују од 19. до 26. марта на 9. тематској недељи „Вода“ (Water Week) на „Експо 2020 Дубаи“.

ПОЗИВ ПРИВРЕДИ НА WATER WEEK: Недеља „Воде“ у Дубаију

Фото Приватна архива

Позив је намењен свим предузећима из Србије, посебно компанијама и организацијама које се баве управљањем водама, воденим екосистемима и третманом пијаћих и отпадних вода, пројектантима, извођачима и инвеститорима хидротехничких објеката и цевовода, као и предузећима која се баве водним транспортом. 

„Експо 2020 Дубаи“ је прилика да привредници представе знање и идеје и остваре контакте са потенцијалним партнерима из Уједињених Арапских Емирата и осталих земаља учесница Изложбе, која је почела у октобру 2021. и траје до 31. марта ове године.

Заинтересовани могу да се пријаве најкасније до 20. фебруара на gradjevinarstvo@pks.rs, а документација се може преузети на сајту ПКС:  pks.rs/dubai-expo-2020

Прилика за нове послове

Произвођачи козметичких производа и представници медицинског и спа туризма Србије, учествоваће на седмој тематској недељи „Здравље“ која почиње 27. јануара и траје до 2. фебруара на Светској изложби у Дубаију.

Представници привреде и чланови академске заједнице из наше земље имаће прилику да се упознају са савременим трендовима у области фармације и производње козметичких производа, новинама у здравственом туризму, као и да остваре пословне контакте са колегама из више од 190 земаља учесница „Експо 2020 Дубаи“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе