НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА ИЗ ЛЕДИНАЦА: Горана звала баку и јавила јој да долази, отада јој се губи сваки траг

Љ.П.

09. 06. 2023. у 12:39

ПЕТНАЕСТОГОДИШЊА девојчица Горана Симић из Лединаца, нестала је у понедељак увече, 5. јуна , и од тада се за њом трага. Њен мобилни телефон је искључен, као и друштвене мреже, и ником се не јавља.

НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА ИЗ ЛЕДИНАЦА: Горана звала баку и јавила јој да долази, отада јој се губи сваки траг

Фото: Приватна архива

Девојчицина бака, Илизабета Симић, која јој је иначе старатељ, и са којом живи, плачним гласом, забринута за унуку, кажеда је девојчицин нестанак одмах пријавила полицији, и да сви за њом трагају, али да засада нема никаквих информација.

- У понедељак је била у Сремској Каменици, тамо има једну другарицу са којом се видела – препричава нам Илизабета оно што јој је познато. - Звала ме је и јавила да кући долази аутобусом око 19 часова, али се није појавила. Бринула сам где је, јер се никада раније није дешавало да било где оде, а да ми не каже где иде и када ће се вратити. Та девојчица из Сремске Каменице ју је последња видела.

Девојчицине најближе брине то што се никоме није јавила, а мобилни телефон јој је искључен. Бака сматра да Горана није имала разлога да тек, тако се не врати кући.

- Само да се врати жива, само то – плачним гласом казује Горанина бака. - Никада раније није одлазила од куће и да се не врати. Ово је први пут. Не знам шта да мислим и где да је још тражим. Овде по месту сада лепим плакат са њеном фотографијом да је нестала и да је тражимо. Ништа од ствари од куће није понела, чак ни ранац, што ме наводи да мислим да није планирала никакво бекство од куће.

Илизабета сматра да њена унука није имала никаквих разлога да тек тако нестане.

- У школи је имала лоших оцена, али је обећала да ће их поправити – прича нам даље девојчицина бака. - Ја јесам строга што мсе тиче учења и понашања, али не верујем да би због тога отишла и да се не јавља. И школа се организовала у потрази за Гораном, прегледаће паркове и околину.

Горана је рођена 23. маја 2008. године, завршила је седми разред Основне школе „Јован Јовановић Змај“ у Лединцима. Обучена је у црни дуксерицу и црну тренерку са ружичастим натписом најк.

Породица моли све који имају неку информацију да пријаве полицији на 192 или на телефоне 061/241-37-71 и 061/661-96-05.

БОНУС ВИДЕО: ДРАМАТИЧАН СНИМАК СПАСАВАЊА ЖЕНЕ НА ДИВЧИБАРАМА - Извлачили је 7 сати након што је пала у канјон

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЈА САМ МОМЧЕ СА КОСОВА Милан Васић стигао на КиМ - поделио слике: Ово је моја душа (ФОТО)