ПОМОЗИМО ТИЈАНИ: Младој мами из Врања потребан новац за лечење у Русији

Novosti online

05. 12. 2022. у 10:05

ТИЈАНИ Стојиљковић (34) из Врања, која болује од мултипле склерозе, потребан је новац за даље лечење.

ПОМОЗИМО ТИЈАНИ: Младој мами из Врања потребан новац за лечење у Русији

Фото: Буди хуман

Ова млада мајка из Врања први интензиван бол у колену, који је трајао неколико месеци.  осетила је 2013. године.

Исте године урадила је детаљне прегледе који су одмах указали на дијагнозу (G 35 - Sclerosis Multiplex), болест централног нервног система где имуни систем напада сопствена ткива. Оболели од ове болести могу да изгубе способност самосталног хода или хода уопште.

Тијана је након дијагностиковања болести добила терапију доступну у нашој земљи и користила је до 2016. године, када је лечење прекинуто због трудноће.

У току трудноће имала је погоршање болести и примала је пулсну терапију 5 дана. Након порођаја примила је још две пулсне терапије, а годину дана након тога још три.

Сви ови третмани нису довели до бољитка и болест је наставила са прогресијом.

Сазнање да у Русији постоји клиника која изводи третмане матичним ћелијама са стопом успешности од 95 посто код оболелих у овој фази болести дала је Тијани наду да ће поново моћи да стане на своје ноге.

Породица је досадашње лечење финансирала сама и исцрпила сва средства па се обраћају свим хуманим људима да им помогну својим донацијама како би Тијана што пре наставила са лечењем у иностранству.

Средства су јој потребна за ХСЦТ третман, путне трошкове и трошкове смештаја у току лечења.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

СКУПШТИНА Србије завршила је данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 21:52

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ОГРОМНА ЖИВОТИЊА СНИМЉЕНА У ЈАДРАНУ: Од призора застаје дах - израња из вода, прска, па се враћа у дубине (ВИДЕО)