ОВО ЈЕ ТЕОРИЈА КОЈЕ СЕ МЕНГЕЛЕ НЕ БИ ПОСТИДЕО: Вучић о реакцији Двери на вантелесну оплодњу од донираног материјала

Novosti online

28. 11. 2022. у 22:27

У ОБРАЋАЊУ јавности из Осла, председник Србије Александар Вучић се осврнуо и на реакције покрета Двери да се у Србији омогући вантелесна оплодња од донираног материјала, која пружа шансу многима добију потомство.

ОВО ЈЕ ТЕОРИЈА КОЈЕ СЕ МЕНГЕЛЕ НЕ БИ ПОСТИДЕО: Вучић о реакцији Двери на вантелесну оплодњу од донираног материјала

Фото: Shutterstock

- Ми смо сви случајно или вољом родитеља нешто по националности. Све што су рекли је увреда за сваку жену. Мислио сам да када неко лаже о Јовањици то сви виде, када објављују нешто тобож националистички сајтови, најгоре теорије, да у то нико не верује. Рачунао сам да нормални људи знају да је то лаж, али у ери социјалних мрежа што си већа будала имаш више лајкова. Ово ми личи на то. Ово је теорија које се Менгеле не би постидео - поручио је председник.

Рекао је да је "Ово страшно штетно за све наше жене, шта да каже свака мајка после овога."

- То је производ целог нашег социјалног окружења - ако лупаш или си агресиван добијеш свиђање више. Није вест кад пас уједе човека него обрнуто, па то раде сваки дан јер је то једини начин да буду нешто. Нико их не би ни приметио другачије. Ја верујем да то није питање за политичку осуду, већ питање елементарне нормалности и верујем да посебно жене то разумеју. Ми ускоро крећемо са тим, све ће моћи да се уради код нас и о нашем трошку. На ово реагују жене, ми смо површнији од жена. Да им помогнемо колико можемо - рекао је Вучић.

Цело обраћање председника Вучића прочирајте КЛИКОМ ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (47)

КАКО ЈЕ ЋИРО БЛАЖЕВИЋ ГОВОРИО О НОВАКУ: Ђоковић? Ја га обожавам, он је највећи спортиста на планети! (ВИДЕО)