ПОТРАГА ЗА ЦРНИМ ПАНТЕРОМ У ФЕКЕТИЋУ: Ловочувари претражују терен, трагови животиње нису пронађени (ВИДЕО)

Novosti online

27. 11. 2022. у 14:35

ПОТРАГА за црним пантером у Фекетићу још траје, а екипе ловочувара кренуле су на терен јуче након што су добиле снимак на ком се наводно види како дивља звер трчи кроз њиве.

ПОТРАГА ЗА ЦРНИМ ПАНТЕРОМ У ФЕКЕТИЋУ: Ловочувари претражују терен, трагови животиње нису пронађени (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм/Принтсцреен

Према речима начелника Покрајинске инспекције за заштиту животне средине Немање Ивановића, подручје у околини Фекетића је истражено колико то тренутни услови дозвољавају.

- Екипе су и даље на терену, претрага је извршена јуче, али трагови животиње нису пронађени. На овом терену нису коришћени дронови ни термовизијске камере. Претражено је онолико колико нам то тренутни услови дозвољавају - наводи Ивановић.

Он је раније објаснио да је снимак веома лош и кратак, те да се са истог не може утврдити да ли је животиња забележена камером заправо црни пантер или нешто друго.

Екипе покрајинске инспекције, као и палићког Зоолошког врта су у приправности и спремне да оду на терен, уколико се утврди присуство опасне звери.

Подсетимо, црна звер је последњи пут виђена у околини Бање Јунаковић, а када се појавио претходни видео на ком је наводно забележена, екипе "Војводинашума" и "Вода Војводине" изашле су на терен. Подручије код Апатина детаљно је пређено, међутим, ни тада нису пронађени никакви опипљиви трагови.

Како је Ивановић навео пре само неколико дана, често им стижу дојаве али без конкретних доказа који могу да се истраже.

План је, када се пантер лоцира, да се успава и да се имобилизује у Зоолошком врту на Палићу.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Лажној држави стављена омча