НА ПЕШЧАНОЈ ПЛАЖИ, У ЦЕНТРУ ХУРГАДЕ: Добар одмор за одрасле, добра забава за дечицу, лепа плажа и за једне, и за друге

Промо

01. 10. 2022. у 16:00

ГОДИНУ коју сви желимо да заборавимо, када нико није путовао, а наше омиљене дестинације биле пусте у свима познатим околностима, многи хотелијери су искористили да унапреде и побољшају своју услугу, а промене су довеле до тога да и гости буду задовољнији.

НА ПЕШЧАНОЈ ПЛАЖИ, У ЦЕНТРУ ХУРГАДЕ: Добар одмор за одрасле, добра забава за дечицу, лепа плажа и за једне, и за друге

Фото: Промо

Једна од промена је и код веома популарног хотела који се некада називао Hilton Resort, а данас наставља да пружа једнако квалитетну услугу под именом Swiss Inn Resort Hurghada 5*.

Фото: Промо

Оно што је била и раније највећа врлина хотела, остаје то и даље. Предивна пешчана плажа са марином, дуга 220м, без корала, и даље је главни адут хотела. Гости хотела, без обзира на одабир услуге (ХБ или АИ) користе без додатне надокнаде сунцобране и лежаљке, и добијају пешкире на коришћење. Један од укупно четири бара, налази се на плажи и омугућава гостима да се освеже након уживања у купању и сунчању.

Фото: Промо

Swiss Inn Resort Hurghada 5* је смештен у новом туристичком центру Мемша, на само 5км удаљености од аеродрома. Састоји се од два дела, једног који се налази на плажи, и другог који се налази преко улице, у другој линији од мора. Гостима су на располагању бројни типови соба, а све собе поседују клима уређај, САТ ТВ, тераса/балкон, сеф, кетлер, мини бар. Такође, гости хотела могу одабрати All Inclusive услуге, али и услугу полупансиона. Свакако, наш је савет да се определите за All Inclusive и безбрижно, у потпуности опустите на одмору.

Фото: Промо

Поред поменутих барова, гости ће имати прилику да уживају у a la carte ресторанима, базенима, спортовима и активностима на води, и услугама wellness & spa центра, уз одређену надокнаду или без ње, о чему се свакако могу информисати приликом доласка у хотел.

Фото: Промо

Swiss Inn Resort Hurghada 5* наставља да носи титулу породичног хотела, јер поред свега наведеног, нуди и сасвим солидан број садржаја за малишане, пре свега базене са мањим и већим тобоганима, два игралишта (од којих једно на плажи), мини клуб, мини диско и дечији мени у главном ресторану.

Фото: Промо

У понуди наше агенције, налазе се и бројни други хотели у Египту, а ове сезоне, осим обожаване Хургаде, чека вас и богата понуда за Шарм ел Шејк. И друге дестинације наравно – Турска (Анталијска и Егејска регија), али и Тунис ове године. За сва додатна питања на која не можете да пронађете одговоре на нашем сајту, где узгред, и сами можете направити online резервацију, можете нас контактирати путем call центра 011 655 78 00.

Фото: Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДА СЕ СМРЗНЕШ: Невероватна сцена на Ади Циганлији - мушкарац усред децембра отишао на КУПАЊЕ (ФОТО)