ОНА ЈЕ ВРШАЧКИ ХЕРОЈ: Млада Наташа Милић са колегама равноправно гасила пожар на Вршачким планинама (ВИДЕО)

Ј.Ј.Баљак

07. 08. 2022. у 19:33

У ГАШЕЊУ пожара на Вршачким планинама учестововало је стотинак припадника сектора за ванредне ситуације, радника шумске управе и комуналног предузећа „Други октобар“. Међу њима је била и једна храбра девојка.

ОНА ЈЕ ВРШАЧКИ ХЕРОЈ: Млада Наташа Милић са колегама равноправно гасила пожар на Вршачким планинама (ВИДЕО)

Printscreen/Facebook

Вршчанка Наташа Милић, која је тек у марту почела да ради у Ватрогасно-спасилачкој јединици у Вршцу, синоћ се стојички борила са тешким ватрогасним цревом, неприступачним тереном и ватреном стихијом, која је више од 15 сати гутала све пред собом.

-Ово је Наташа Милић. Она је ватрогасац херој. Саплитала се, подизала, вукла, гурала и успела да савлада ватрену неман – стоји у опису снимка који кружи друштвеним мрежама, а који је за кратко време добио мноштво позитивних коментара.

Након тога се огласила и ова скромна хероина.

-Морам да кажем да су ми и колеге и радници „Другог октобра“ много помагали, вукли црева, доносили опрему, пратили да провере да ли је све у реду… Пожар је био распрострањен на више сектора, тако да није могло много људи да буде груписано на једном месту. Углавном, колективни рад је био најбитнији – рекла је Наташа.

Пожар, који су изазвале ватре упаљене на неколико места у околини старог хотела „Турист“, још није у потпуности угашен. Поподне је поново почео да куља дим у делу који је ватра јуче најпре захватила и тек сада је стављен под контролу.

Сви су данас гледали у небо, надајући се да ће киша окончати ову дводневну борбу са пламеном, али су кишни облаци засада мимоишли тај део града.

Екипе су и даље на терену и надзиру ситуацију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГАРДИСТА (18) НАЂЕН МРТАВ У КАСАРНИ: Пратио краљичин ковчег на сахрани, изненада преминуо