Препорука кључна при избору лекара од поверења

Промо

01. 12. 2021. у 14:30

ПРЕПОРУКА особе од поверења је од пресудне важности приликом доношења кључних животних одлука, нарочито када је реч о нечему тако важном као што је здравље.

Препорука кључна при избору лекара од поверења

Фото: Промо

Како показују истраживања, ово је један од најчешћих фактора приликом избора медицинске установе за решење неког здравственог проблема. Полазећи од важности препоруке у лечењу, MediGroup sistem креирао је најновију кампању "Моја препорука" у оквиру које ће данас бити премијерно приказана и телевизијска реклама, са познатом глумачком породицом у главној улози.

- Репутација медицинског система гради се кроз континуиране и свеобухватне напоре да се обједине најбољи медицински тим, најсавременија опрема, те да се на сваком кораку пружи најбоље медицинско, као и топло људско искуство корисницима MediGroup здравствених услуга.

Показатељ успеха који нас чини највише поносним јесте лична препорука, пре свега задовољних пацијената, али и професионалне јавности и наших запослених.

Новом комуникацијом желимо да на близак и непосредан начин подсетимо кориснике на важност бриге о свом здрављу, као и да су врата наших установа отворена свима којима је потребна врхунска здравствена услуга и медицински партнер на дуге стазе“, рекла је Дуња Ивановић, директор маркетинга у MediGroup систему.

MediGroup је највећи приватни здравствени систем у Србији и региону и у свом саставу садржи Општу болницу са породилиштем, 2 специјалне болнице - за офталмологију („Милош клиника“) и гинекологију („Јеремова“), 10 домова здравља, 3 дијагностичка центра и преко 55 МедиЛаб лабораторија широм земље.

„Неко куца у дрво, ја куцам на врата врхунских лекара.“

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)