ТУЖБА КРИВОКАПИЋУ И РАДУЛОВИЋУ ЗА КЛЕВЕТУ? Адвокат бивше амбасадорке Црне Горе тражиће одштету

М. С.

19. 05. 2021. у 19:17

ПРЕДСЕДНИКУ Владе, Здравку Кривокапићу и министру вањских послова Ђорђу Радуловићу "припретио" је адвокат Зоран Пиперовић најавом да ће у име бивше амбасадорке Душанке Јекнић предати тужбу због повреде права личности.

ТУЖБА КРИВОКАПИЋУ И РАДУЛОВИЋУ ЗА КЛЕВЕТУ? Адвокат бивше амбасадорке Црне Горе тражиће одштету

Фото: Влада ЦГ

- Тужбом ћу захтевати да се Кривокапић и Радуловић обавезно солидарно обавежу и Јекнићевој плате накнаду - казао је Пиперовић, који истиче да су премијер и министар у јавности више пута излазили са оценама у којима су безобзирно клеветали Јекнић због начина на који је, по њиховом мишљењу, обављала послове амбасадора у Уједињеним Арапским Емиратима".

Јекнићева је ступила на дужност изванредног и опуномоћеног амбасадора Црне Горе у Уједињеним Арапским Емиратима, како је саопштено из Министарства вањских послова, 8. јула 2019. Акредитивна писма предала је потпредседнику, премијеру и владару Дубаија, шеику Мохамеду бин Рашиду ал Мактуму.

Смењена је недавно, на захтев премијера Кривокапића. Пола године пре тога била је ослобођена одлуком Већа кривичног одељења Суда у Барију свих оптужби да је учествовала у шверцу цигарета.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)