ОПШТИНСКИ ОДБОР ПРАВЕ ЦГ-БУДВА: Дајемо потпуну подршку председнику Општине Будва Марку Бату Царевићу

В.Кадић

14. 01. 2021. у 20:38

НАКОН све чешћих информација да је процес конституисања локалне власти у Будви запао у проблем због наводних вишестраних борби за функције, фотеље и позиције, осећамо потребу уз озбиљну дозу одговорности да обавестимо грађане Будве да је став Праве Црне Горе - Праве Будве, као једног од актера поменутог процеса, искључиво орјентисан ка једном циљу и сви потези које предузимамо поводом тога су у служби тог циља.

ОПШТИНСКИ ОДБОР ПРАВЕ ЦГ-БУДВА: Дајемо потпуну подршку председнику Општине Будва Марку Бату Царевићу

Фото: Права Будва

Да бисмо показали нашу искрену жељу за тим спремни смо да се одрекнемо свих функција и позиција које нам припадају, а како бисмо у коначном допринели успешном разрешењу новонастале ситуације и како би грађани напокон могли да рачунају да су добили власт какву заслужују и какву су бирали.

Сматрамо да је наш једини задатак успешно формирање локалне самоуправе и као такав треба да буде искључив, саопштио је Александар Франета, председник ИО Права Будва - Права Црна Гора.

-Пред нама је једна од најтежих година у модерној историји града и у таквој ситуацији свако треба да да свој допринос како би Будва коначно добила органе власти и како бисмо могли да се окренемо решавању нагомиланих проблема у граду. У складу са тим, дајемо потпуну подршку председнику Општине Марку Бату Царевићу, као и напорима коалиције коју заступа, а притом не излазимо из оквира постизборног споразума који смо постигли са партнерима из трећег блока. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)