СПРЕМАН ДА ИДЕ СА МИЛОМ У ШУМУ: Потпредседник Грађанског покрета УРА објавио у ком случају би стао уз Ђукановића

В.К.

02. 10. 2020. у 16:27

ПОТПРЕДСЕДНИК Грађанског покрета УРА Филип Аџић изјавио је да је спреман да крене у шуму са Милом Ђукановићем како би заједно одбранили Црну Гору!

СПРЕМАН ДА ИДЕ СА МИЛОМ У ШУМУ: Потпредседник Грађанског покрета УРА објавио у ком случају би стао уз Ђукановића

Фото: ГП УРА

 Аџић је рекао да је, "без обзира на нека неслагања" са председником Црне Горе, Мило Ђукановић "озбиљан човек који има неке информације и зна нешто".

-Ако постоје ти страхови о којима он говори, а ја не верујем у њих, али ако постоје, ако се испоставе као тачни, ја сам први, и сви моји саборци из Грађанског покрета УРА, који би стали иза њега и његове фамилије и свих оних функционера који су 30 година пустошили Црну Гору, и да је из шуме бранимо од свих оних који покушавају да је угрозе, рекао је Аџић на ТВ А1, додајући да иако није вернике осећа блискост према "Црногорској православној цркви".

-Доласком на њено чело господина Михаила та црква је постала гласило и експозитура ДПС-а. Раније као дете проводио сам време тамо, више као неко ко је живео близу и са својим друштвом ишао тамо, него као верник, али јесам поштовалац и неко ко сматра да Црногорци и људи који верују треба да имају своју цркву и да свако у Црној Гори може да верује у шта жели - рекао Аџић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)

Komentator

03.10.2020. 01:29

Izrod je izrod, nebitno je li vernik ili nije. Ko pljune pretke koji su guslali o Obilicu i Kosovu, u sta takva dusa moze da veruje? I ko takvoj dusi moze da veruje? Nesoj i odrod, to je Cetinje bezbozno danasnje..... na bruku predaka. U CPC, da izopstenim dzedajem? Adzici su Srbi, inace.

Liver

03.10.2020. 09:39

Sto se javno ne izrazis kao miljigorac nego izigravas oooziciju!? Znas li nesrecnice da je 1910 u Crnoj Gori bilo 97% ljudi koji su se izjasnjavali kao Srbi. Taj podatak mozes da nadje gdje hoces, a dovoljno je da pogledas krstenicu svoga pradjeda!!! Njegos bi pojedinima rekao: "mlijeko vas srpsko ogubalo..." no Njegos i svi Petrovici, Balsici , Crnojevici i Nemanjici su nepozeljni cak i da se pomenu jer dokazuje da je Crna Gora bilasrpska drzava, svidjalo se to miljogorcima ili ne!!!!

Goran

03.10.2020. 14:53

Овај лик није (баш) верник али обожава НВО ЦПЦ. Он ће у шуму са Милом Малбором да брани ЦГ од Црногораца. И довољно је дрзак да другим коалицијама намеће кадровска решења. А цела коалиција којој он припада има 4 мест у скупштини ЦГ, Наспрам 37 места које имају коалиције За Будућност ЦГ и Мир је наша нација.