"ВЕЋ ВИЂЕНО: Ђукановић и Марковић кампању своде на параноичне приче о угрожености државе од спољашњег и унутрашњег непријатеља"

В. К.

12. 08. 2020. у 17:49

Јован Вучуровић, кандидат за посланика коалиције За будућност Црне Горе о кампањи за предстојеће изборе

ВЕЋ ВИЂЕНО: Ђукановић и Марковић кампању своде на параноичне приче о угрожености државе од спољашњег и унутрашњег непријатеља

Фото: Ненад Маднић

Већ виђено – Мило Ђукановић и Душко Марковић читаву кампању своде на  параноичне приче о угрожености државе од спољашњег и унутрашњег непријатеља. А када је параноја једина политика два главна човека одлазећег режима, онда је јасно у каквој се опасности налази Црна Гора и њена будућност. Ђукановић и Марковић су персонификација онога најгорег што је задесило ову земљу-криминал, корупције, слома привреде, подела, урушавања свих традиционалних вредности прогона политичких неистомишљеника, изјавио је Јован Вучуровић, кандидат за  посланика коалиције За будућност Црне Горе, наводећи да је Црна Гора и те како угрожена изнутра – од ДПС-а и његових лидера, који су нарочито у овом тешком времену показали да их не интересују невоље и проблеми грађана, већ само како напунити џепове првој фамилији и њој блиским тајкунима и криминалцима.

Фото: В.К.

-И пошто нису успели, а нису ни хтели да реше проблем економије, незапослености, гладне деце, затворених радних места, посегнули су за наводном заштитом државе, поделама и свађама. И због такве политике угрожена је будућност свих грађана Црне Горе.

Ми не знамо да се играмо са достојанством грађана као Ђукановић и Марковић, али знамо како да створимо услове за решавање нагомиланих економских проблема и како да се боримо за будућност сваког грађанина Црне Горе, поручио је Вучуровић, додајући да параноја и страх владају Ђукановићем и Марковићем, и да ће након промена 30. августа у Црној Гори доћи време владавине права , "када ће пред законом сви бити једнаки и када ће морати да се положе рачуни за вишедеценијско уништавање ове земље и њених грађана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика