ВЕЋ ВИЂЕНО: Ђукановић и Марковић кампању своде на параноичне приче о угрожености државе од спољашњег и унутрашњег непријатеља

В. К.

12. 08. 2020. у 17:49

ВЕЋ ВИЂЕНО: Ђукановић и Марковић кампању своде на параноичне приче о угрожености државе од спољашњег и унутрашњег непријатеља

Фото: Ненад Маднић

Јован Вучуровић, кандидат за посланика коалиције За будућност Црне Горе о кампањи за предстојеће изборе

Већ виђено – Мило Ђукановић и Душко Марковић читаву кампању своде на  параноичне приче о угрожености државе од спољашњег и унутрашњег непријатеља. А када је параноја једина политика два главна човека одлазећег режима, онда је јасно у каквој се опасности налази Црна Гора и њена будућност. Ђукановић и Марковић су персонификација онога најгорег што је задесило ову земљу-криминал, корупције, слома привреде, подела, урушавања свих традиционалних вредности прогона политичких неистомишљеника, изјавио је Јован Вучуровић, кандидат за  посланика коалиције За будућност Црне Горе, наводећи да је Црна Гора и те како угрожена изнутра – од ДПС-а и његових лидера, који су нарочито у овом тешком времену показали да их не интересују невоље и проблеми грађана, већ само како напунити џепове првој фамилији и њој блиским тајкунима и криминалцима.

Фото: В.К.

-И пошто нису успели, а нису ни хтели да реше проблем економије, незапослености, гладне деце, затворених радних места, посегнули су за наводном заштитом државе, поделама и свађама. И због такве политике угрожена је будућност свих грађана Црне Горе.

Ми не знамо да се играмо са достојанством грађана као Ђукановић и Марковић, али знамо како да створимо услове за решавање нагомиланих економских проблема и како да се боримо за будућност сваког грађанина Црне Горе, поручио је Вучуровић, додајући да параноја и страх владају Ђукановићем и Марковићем, и да ће након промена 30. августа у Црној Гори доћи време владавине права , "када ће пред законом сви бити једнаки и када ће морати да се положе рачуни за вишедеценијско уништавање ове земље и њених грађана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Miki Zg

12.08.2020. 18:01

Uskoro u narednim danima Milogorci organiziraju puč u režiji države Srbije i omražene Rusije ?To je dobitna kombinacija za novu Vlast koja traje od 1988. god .! Znamo tko im je koalicija ,uh što mi je muka ,ali imaju većinu ?

zoran

12.08.2020. 18:17

Nije paranoja..javno ih napadaju iz Srbije već mesecima..poimenično, na mrežama, u novinama, televiziji..već utvrđuju pazar ko je najviše doprineo u rušenju Đukanovića..posebno prednjači onaj profesor Raković i ekipa..

dr Milan Lekić

12.08.2020. 18:19

Адекватан демократски одговор монтенегринским главарима. Једини начин за смену власти "без крви и зноја" у Монтенегру је јавни искорак Митрополита Светосавске Српске цркве и отворени позив народу да масовно гласа за будућу заједничку државу са Србијом и БиХ, за СПЦ као једину канонску цркву и моментално стварање бесцаринске уније u побројаним историјским српским земљама. У свим осталим сценаријима, ништа се неће променити у Миловој држави.