ПРВИ РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА У ЦРНОЈ ГОРИ: Мило Ђукановић освојио 35,5 одсто

В. КАДИЋ

19. 03. 2023. у 20:45 >> 21:28

Према подацима Центра за мониторинг, на изборима у Црној Гори, на основу 87,5 % обрађеног узорка излазност: 63.2 одсто, води Мило Ђукановић са 35,50 % гласова.

ПРВИ РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА У ЦРНОЈ ГОРИ:  Мило Ђукановић освојио 35,5 одсто

Фото: ЦеМи

Кандидат Покрета Европа сад Јаков Милатовић је освојио 29,30 процената, Демократског фронта Андрија Мандић 19,00 процената, Демократске Црне Горе Алекса Бечић 11 процената.

Кандидаткиња СДПА- Драгиња Вуксановић Станковић освојила је 3,20 процената, кандиат Уједињене Црне Горе Горан Даниловић 1,3 процената и инфлуенсер Јован Радуловић Јоџир 0,8 процената.

Из ЦеМи су саопштили да је уочен велики број неправилности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (3)

КАКО ЈЕ ГАГА УМАЛО ДОБИО БАТИНЕ ОД ПАЈЕ: Дошао на снимање пијан, једга говори текст... Вуисић био прек, Бата Стојковић се НИЈЕ извукао