ЦРНОГОРСКА ПЉАЧКА НА МЕНХЕТНУ: Тузанин опљачкао Гусињанина

В. К.

28. 09. 2022. у 18:12

ДРЖАВЉАНИ Црне Горе на раду у САД,били су на Менхетну актери несвакидашњег догађаја који је пре два дана обелоданила ревија Фокус пресс са седиштем у Њујорку.

ЦРНОГОРСКА ПЉАЧКА НА МЕНХЕТНУ: Тузанин опљачкао Гусињанина

Foto: Printskrin Youtube

-Наш исељеник пореклом из Гусиња, који живи на Менхетну, био је непријатно изненађен када му је недавно опљачкан аутомобил. И то можда не би било толико неуобичајено да починилац није био земљак пореклом из Тузи, пише ова ревија, саопштавајући да Гусињан, чије је име познато редакцији портала Фокус пресс, каже како већ 17 година живи у Америци, наводећи да му никад није обијен аутомобил.

-Пре три недеље се у мом комшилуку запослио један наш земљак пореклом из Тузи. Чуо сам био да је још неко из Црне Горе запослен у суседној згради и драго ми је било. Надао сам се да ћемо повремено изаћи на кафу и дружити се. Био сам у великој гужви и нисам стигао да га упознам све до пре три дана, причао је Гусињанин, који се како јеказао недељу ујутро се увјерио да криминал у Њујорку узима маха и да се лопови више не плаше када се аларм на аутомобилу укључи.

-Мој аутомобил је био обијен и ствари које су се налазиле унутра су украдене. На видео-снимцима са зграда видели смо да је лопов тај "посао" рутински одрадио, а када се укључио аларм на аутомобилу, уопште није био уплашен. Покрао је све што је нашао унутра и удаљио се. На основу видео-снимака са камера смо га нашли. Управник зграде нам је показао снимке и видели смо да је наш "земо", који је радио као портир, у раним јутарњим сатима узео алат из те зграде и обио мој аутомобил. Било ми је драго што смо нашли лопова, а истовремено и криво што је из наших крајева, причао је разочарани Гусињанин, истичући "да у тој згради раде још три човека из наших крајева".

-Мислим да је знао чији је аутомобил. Међутим, изгледа да му није први пут да краде. Након што је откривен, вратио ми је готово све ствари које је украо. Ипак, остало је горко искуство да у земљу која нам пружа све могућности да на поштен начин радимо и зарадимо, има и оних који вребају около шта ће да украду. Тузанин више не ради у згради у којој је био привремено запослен, казао је разочарани Гусињанин...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

СНИМАК КАО ДОКАЗ: Кика се није убила! Мајка покојне јутјуберке се огласила на друштвеним мрежама