БРУТАЛНО ЏИПОМ НАНЕО ТЕШКЕ ТЕЛЕСНЕ ПОВРЕДЕ ПА ПОБЕГАО: Држављанину Србије одређено задржавање

Б.Дабић

26. 09. 2022. у 16:44

ДРЖАВЉАНИН Србије Мирослав Балетић (50) из Врбаса, тренутно настањен у Подгорици ухапшен је у Улцињу и након што је саслушан у Основном државном тужилаштво одређено му је задржавање, а на терет му се стављају кривична дело тешко дело против опште сигурности и изазивање опште опасности.

БРУТАЛНО ЏИПОМ НАНЕО ТЕШКЕ ТЕЛЕСНЕ ПОВРЕДЕ ПА ПОБЕГАО: Држављанину Србије одређено задржавање

Фото: Б. Дабић

Након што је Подгоричанину Г. В. (38) џипом нанео тешке телесне повреде у ноћи између суботе и недеље на ушћу Бојане, Балетић је побега са лица места, али га је полиција убзо ухапсила.

Подгоричанин Г.В. тешко је повређен након што га је испред локала “Дом културе” Балетић џипом ударио па возилом притиснуо уз зид објекта.

Повријеђени Подгоричанин је пред зору довезен у Општу болницу Бар где су лекари констатовали тешке телесне повреде – обостране преломе скоро свих ребара, фрактуре бутних костију…Због природе повреда повређени је упућен у Клинички центар Црне Горе. Према речима лекара, животно је угрожен. Шта је позадина бруталног повријеђивања Подгоричанина тек треба да се утврди.

Тешком инциденту, како сазнајемо, наводно је претходила свађа у локалу. Балетић је удаљен из локала у алкохолисаном стању. Испред је наставио да малтретира две девојке, Подгоричанин је изашао из локала и стао у њихову одбрану.Балетић је затим џипом нанео тешке телесне повреде Подгоричанну.

Током саслушања Балетић је изјавио да се скоро ничега не сећа. Поступајући тужац ће наредних дана саслушати и сведоке инцидента у Улцињу у коме су Подгоричанину нанете тешке телесне повреде опасне по живот.

Балетић је иначе настањен у Подгорици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (2)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)