ЦРНОГОРСКА ОПОЗИЦИЈА: Траже смену председнице скупштине

В. К.

17. 08. 2022. у 16:41

ПОСЛАНИЦИ Демократског фронта Демократа, Покрета за промене, Демоса, Праве и Уједињене Црне Горе, поднели су данас иницијативу за разрешење председнице Скупштине Данијеле Ђуровић (СНП).

ЦРНОГОРСКА ОПОЗИЦИЈА: Траже смену председнице скупштине

Фото: Скупштина.ме

Ови посланички клубови траже да се ванредна седница Скупштине Црне Горе, на којој ће се гласати о овој тачки дневног реда закаже за 2. септембар. Данас су такође поднели захтев да се тог дана гласа и о неповерењу актуелној Влади Црне Горе.

О неповерењу кабинету Дритана Абазовића најпре ће се гласати 19. августа на иницијативу посланика ДПС, СДП, Либералне партије и Демократске уније Албанаца.

Подршку ће добити од Социјалдемократа. За сада имају сигурних 36 послсничких гласова што је недовољно, јер је потребно обезбедити још пет гласова да би Влада пала.

БОНУС ВИДЕО - Како је пао Мило Ђукановић?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

СРЕЋУ НАШАО КРАЈ 20 ЛЕТА МЛАЂЕ Жена Микија Манојловића је позната глумица: Ни сањао нисам да ће ми постати животна љубав (ФОТО)