ДРИТАН У БЕРАНАМА: "Ко жели да се поншти Темељни уговор, да се вратимо у поделе, нека изабере тај пут"

М.С.

16. 08. 2022. у 14:37

- Ја сам сигуран да грађани Црне Горе желе да иду напред! Желе да иду путем европског стандарда, живота. То је наш фокус. Све што сам имао рекао сам. У петак идем у Скупштину, саопштићу још неке ставри, мислим да ће бити занимљиве.

ДРИТАН У БЕРАНАМА: Ко жели да се поншти Темељни уговор, да се вратимо у поделе, нека изабере тај пут

М.С.

Овакје председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић, данас у Беранама одговорио на питање да ли је и са ким преговарао о евентулном саставу нове Владе.

-Све што сам имао да кажем већ сам рекао. Ја сам транспарентан. Ту смо да уардимо добре ствари за Црну Горе и многе добре ствари смо већ урадили. Ко жели да уради добре ствари за државу добро је дошао, ко не жели, ко жели да се поншти Темељни уговор, да се вратимо у поделе, свађе нека изабере тај пут. Ко жели да улажемо у прогрес, у здравство у инфраструуктуру да градимо наставак ауто пута, да повезујемо Црну Гору да подижемо стадард, има избор. То је једноставно. Не треба ту пуно преговарати. Избор је рационално или ирационално. У Црној Гори често превладава ирационално, али то не значи да треба да губимо мотивацију, казао је Абазовић.

ЖЕЛИМО БЕСПЛАТНО ЛЕЧЕЊЕ

Министар здравља Драгослав Шћекић у Беранама

Желимо да створимо услове за лечење, да јачамо јавно здравство, да обезбедимо бесплатно лечење. 

Ово је данас у Беранама изјаво министар здарвља у Влади Црне Горе Драгослав Шћекић, који је са премијером Дританом Абазовићем посетио Општу болницу у Беранама, која ће како еј најавио поред Котора постати регионални здравствени центар у Црној гори.
-Не смемо дозволити да грађани плаћају здравствене услуге. Не желимо да их усмеравао према било којим другим установама, осим ако је то њихов избор. Не желимо да правимо здравство за бгате, желимо беспланто здравство за све наше грађане, казао је Шћекић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КАСНО МАРКО НА КОСОВО СТИЖЕ Милановић одговорио Пленковићу - Неке ствари почнете да радите на време или их не радите

"КАСНО МАРКО НА КОСОВО СТИЖЕ" Милановић одговорио Пленковићу - "Неке ствари почнете да радите на време или их не радите"

ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић рекао је данас да је касно за промену изборног закона у БиХ јер су избори за неколико седмица, додајући да против учествовања хрватских војника у мисији ЕУФОР-а у тој земљи „постоји организовани отпор предвођен Немачком“.

24. 09. 2022. у 15:58

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

НА ЛЕЈВЕР купу у Лондону догодио се прекид меча између Стефаноса Циципаса и Дијега Шварцмана, након што су на центру терена виђене језиве сцене самоповређивања једног од гледалаца.

23. 09. 2022. у 20:25

Коментари (0)

ЂУКАНОВИЋ УСТАВ  БАЦИО ПОД НОГЕ: Андрија Мандић, председник НСД и лидер Демократског фронта, о предлогу за смену