БОРИЛОВИЋ СА НАМЕРОМ ПОСЛАО ПОРОДИЦУ У ХЕРЦЕГ НОВИ: Психолог о масакру на Цетињу - "Он је ово планирао"

Новости онлајн

13. 08. 2022. у 21:42

У СТРАВИЧНОМ злочину који се јуче догодио на Цетињу, када је Вук Бориловић (34) отворио ватру на суграђане, убијено је 11 особа, међу којима је и двоје деце.

БОРИЛОВИЋ СА НАМЕРОМ ПОСЛАО ПОРОДИЦУ У ХЕРЦЕГ НОВИ: Психолог о масакру на Цетињу - Он је ово планирао

Фото: Printscreen Фацебоок/Вук Бориловић

Вук Бориловић је у свом крвавом походу прво усмртио три члана породице Мартиновић, иначе његових подстанара, након тога кренуо да пуца својим ловачким карабином у пролазнике и суграђане.

Бориловића је у још крвавијем науму, како се за сада претпоставља, спречио Цетињанин Ненад Нено Калуђеровић, који га је ликвидирао хицима из ватреног оружја. Калуђеровић за сада није ухапшен јер још увек није јасно како ће дело бити квалификовано.

Бориловић је овај језив злочин извршио у одсуству своје породице. Породица Вука Бориловића била је ван града - у Херцег Новом, по незваничним информацијама већ 15 дана раније.

- То је нешто што ће, сигурно, бити занимљиво у наредном периоду, да чујемо од стране Министарства унутрашњих послова Црне Горе, која ће сигурно дати саопштење. Занимљиво је је да је Вук Бориловић њих, на неки начин, одстранио. Очигледно је да овде постоји умишљај и да је он желео и планирао овако нешто да учини - рекао је Дејан Раденковић бивши функционер МУП-а.

Фото: Приватна архива

Убијени Мартиновићи

Психолог Снежана Репац истиче је да је промене у његовом понашању требало прво да примете најближи - породица.

- Те промене прво треба породица да примети, јер је он већ био психијатријски пацијент. Нешто се са њим дешавало, а сад у овом тренутку не знамо тачно шта. Ми сад само претпостављамо - рекла је у Усијању на Курир телевизији Снежана Репац и додала:

- Уколико је постојао неки емотивни однос са том породицом која је убијена - то је вероватно и могао да буде разлог зашто се десило убиство у време када су они одсутни. Могуће је да је та породица нешто посумњала, можда је дошло и до кофликта његове породице и те породице. Он је планирао ово, а истовремено је хтео и да их поштеди, наравно не би могао у њиховом присуству то да уради, јер неко би га спречио, претпостављам да је толико владао собом - закључила је Репац.

- Јако је битно шта ће његова породица изјавити и како ће она окарактерисати његово понашање у неком последњем периоду - додао је Раденковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДВА НОВА УПОЗОРЕЊА НА НЕПОГОДЕ: Спремите се на време - олујни ветрови и грмљавина доносе велику количину падавина

ДВА НОВА УПОЗОРЕЊА НА НЕПОГОДЕ: Спремите се на време - олујни ветрови и грмљавина доносе велику количину падавина

РЕПУБЛИЧКИ хидрометеоролошки завод Србије (РХМЗ) издао је два најновија упозорења. Једно се односи на велику количину падавину данас, а друго за сутра за грмљавинске непогоде са градом и олујним ветром.

26. 09. 2022. у 12:52

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

НА ЛЕЈВЕР купу у Лондону догодио се прекид меча између Стефаноса Циципаса и Дијега Шварцмана, након што су на центру терена виђене језиве сцене самоповређивања једног од гледалаца.

23. 09. 2022. у 20:25

Коментари (5)

ТОПЛА ДОБРОДОШЛИЦА ПРЕЛЕПОГ КЕМЕРА: Ако вас је јесен изненадила, ми знамо где је још увек идеално време за летовање