ТРАГЕДИЈА ТРИ ЦЕТИЊСКА КУМА КОЈА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Милошу убили целу породицу, Милан убијен, а Нено пресудио убици

Новости онлајн

13. 08. 2022. у 17:07

У МОРУ језивих детаља о масакру у цетињском насељу Медовина, пред којима је занемео регион због сурове смрти и трагичне судбине десет невиних жртава и шесторо повређених, има и један светли пример, ништа мање тужан, али јуначки и чојски.

ТРАГЕДИЈА ТРИ ЦЕТИЊСКА КУМА КОЈА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Милошу убили целу породицу, Милан убијен, а Нено пресудио убици

Фото: Друштвене мреже

То је прича о три кума, чије су се судбине промениле за тили час – један од тројице Милош Мартиновић у убилачком походу станодавца Вука Бориловића, изгубио је супругу Наташу (35) и два сина од осам и 11 година.

Његова супруга Наташа скочила је да се бори са злотвором, који јој је прво упуцао сина на улазним вратима, који је покушао да се сакрије. Нажалост, није имала снаге да се избори са помахниталим комшијом, па су за пар тренутака пројектилима из ловачког карабина, убијени и она и други син, којег је затекао на ручку за кухињским столом.

Фото: Приватна архива

Убијена Наташа са синовима

Осетивши да се дешава нешто страшно, Мартиновић је у помоћ позвао кума Милан Митровића (37), замоливши га да одмах оде до њиховог изнајмљеног стана и провери шта се дешава, јер му се жена не јавља на телефон, а он није био у могућности да брзо стигне. Митровић је то без речи и урадио. У међувремену, Мартиновић је добио телефонски позив од убице, који му је лично саопштио да му је убио супругу и синове.

Несрећни Митровић, који се недавно оженио и добио дете, панично је напустио свој дом и забринут за кумовљеву породицу, голорук отишао на место злочина. Недавно је изгубио оца, а имао је аутомеханичарску радњу. Није марио на околна упозорења, надао се да ће стићи да спаси своје кумове. Није имао шансу ни да приђе кући, врло брзо је и сам постао жртва. Иако су стари знанци и породични пријатељи, Бориловић није имао милости, чим се приближио дворишту куће, пуцао је и на њега, погодио га и на месту га оставио мртвог.

Трећи, Ненад Нено Калуђеровић Митровићев је венчани кум. Није се плашио за свој живот, и према прелиминарним резултатима истраге, пришао је и пресудио убици.

(Стандард.ме)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (2)

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА