КАЛУЂЕРОВИЋ СПРЕЧИО ЈОШ ВЕЋИ МАСАКР: Црна Гора га сматра херојем, дежурна тужитељка наводи да још увек није ухапшен

М. СЕКУЛОВИЋ/С. ЂОКИЋ

13. 08. 2022. у 09:05

КАКО "Новости" сазнају, убица Вук Бориловић није имао криминалну прошлост, а био је запослен као конобар у Националном парку Ловћен и имао је троје деце. Био је страствени ловац.

КАЛУЂЕРОВИЋ СПРЕЧИО ЈОШ ВЕЋИ МАСАКР: Црна Гора га сматра херојем, дежурна тужитељка наводи да још увек није ухапшен

Фото: Принтскрин/Фејсбук

У крвави пир кренуо је наоружан ловачким карабином и опасан са два реда реденика. Као што смо одмах известили, Бориловића је у још крвавијем науму спречио Цетињанин Ненад Нено Калуђеровић, који га је ликвидирао хицима из ватреног оружја, а након, како је казала тешког увиђаја који је имала, то је потврдила и дежурна тужитељка Андријана Настић и казала да тај човек за сада није ухапшен и да још увек није јасно како ће све бити квалификовано...

Фото: Принтскрин/Фејсбук

Према речима министра полиције Црне Горе Филипа Аџића, рођеног Цетињанина на Цетињу ништа није наговештавало да би Бориловић могао починити било шта слично злочину који је починио у петак око 16 сати у својој кући а потом на улици пред Владиним домом.

Како се сазнаје, Бориловић је неко време био повучен, а недавно је имао и сукоб са једним суграђанином.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Podgoricke Fore (@pg_forass)

Црни биланс овог масакра могао би бити још црњи јер су у Клиничком центру Црне Горе животно угрожене три особе, жртве пуцњаве, које су оперисане и лекари се боре за њихове животе. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Владимир ради на грађевини по 12 сати, а зову га ЧОВЕК ЕНЦИКЛОПЕДИЈА - какво знање има видела је цела Србија