ЗАТИРАО ПОРОДИЦЕ, УБИО И УЈАКА! Нови детаљи масакра на Цетињу

М. СЕКУЛОВИЋ/С. ЂОКИЋ

13. 08. 2022. у 08:37

НАКОН што је убио трочлану породицу Мартиновић међу којима двоје деце од 11 и осам година и њихову мајку, Вук Бориловић, отац троје деце упао је у кућу комшија Дрецуна. Одмах је убио Данијелу и Димитрија Дрецуна, а на прагу куће и сина им Рајка (56).

ЗАТИРАО ПОРОДИЦЕ, УБИО И УЈАКА! Нови детаљи масакра на Цетињу

Фото: С. Ђокић

Тешко је ранио унука и синовца несрећних људи Александра Дрецуна (32). Рајко је убијен када је потрчао ка родитељској кући чувши пуцњаву.

Бориловић није поштедео ујака Горана Ђуришића (54), а онда је побио комшије Милана Митровића (37) и Александру (52) и Данијелу Радуновић (51). Потом је ранио још четворо комшија - Славицу Звицер, Филипа Ђурковића, Милеву Рамадановић и Даринку Челебић, као и полицајца Љубишу Максимовића који је покушавао да га обузда.

Фото: С. Ђокић

Директор Управе полиције (УП) Зоран Брђанин, касно синоћ саопштио је да је, према за сада познатим околностима, Бориловић прве жртве - Мартиновиће, убио око 15.30 часова:

- Пуцао је на породицу чији су чланови боравили у просторијама његове куће као подстанари у насељу Медовина. Он је, том приликом, употребом ватреног оружја, ловачке пушке, лишио живота двоје деце, једно старости осам, а друго једанаест година и ранио њихову мајку која је у медицинској установи подлегла повредама. Потом је изашао и пуцао из истог ватреног оружја на становнике овог насеља, којом приликом је лишио живота још седам особа, а ранио шест - казао је Брђанин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! "Орлови" можда прођу даље и жребом

СРБИЈА је веровала да ће Бразил да добије Швајцарску, то се и десило. Али, жеља целе нације да "орлови", у случају победе против "сајџија". прескоче селекцију Мурата Јакина на другој позицији на табели - не само да је засад само жеља, већ можда не буде сама по себи довољна.

28. 11. 2022. у 19:57

Коментари (0)

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу