КРШИЛИ МЕРЕ, ВРЕЂАЛИ СЛУЖБЕНА ЛИЦА: Хапшења у Подгорици

М. С.

28. 11. 2021. у 22:21

КАКО је саопштила Управа полиције, у Подгорици су у ноћи између петка и суботе ухапшене две особе због прекршаја из члана 11 Закона о јавном реду и миру.

КРШИЛИ МЕРЕ, ВРЕЂАЛИ СЛУЖБЕНА ЛИЦА: Хапшења у Подгорици

Фото Управа полиције

- Наиме, службеници полиције су пружали асистенцију припадницима Управе за инспекцијске послове приликом контроле поштовања мере Минстарства здравља донетих у циљу спречавања ширења опасне заразне болести Цовид 19. Контролом угоститељског објекта која је спроведена у петак одговорно лице З.Р. (37) је омаловажавало припаднике Управе за инспекцијске послове, након чега се оглушио о издато упозорење припадника полиције. Он је лишен слободе због прекршаја из члана 11 Закона о јавном раду и миру и приведен надлежном судији за прекршаје који му је изрекао новчану казну у износу од 250 евра, саопштила је Управа полиције, чији припадници и инспекцијс су у суботу око 1.30 часова извршили контролу угоститељског објекта који је био закључан док је у њему боравило десетак особа.

- Врата је отворио сувласник локала М.М. (35) који је ометао и омаловажавао службенике полиције и инспекције приликом спровођења контроле. Он је лишен слободе због прекршаја из члана 11 Закона о јавном реду и миру и приведен надлежном судији за прекршаје који му је изрекао новчану казну у износу од 750 евра - саопштила је Управа полиције Црне Горе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)