ЕКИПА "НОВОСТИ" ИСПРЕД КЛУБА НА ТАШМАЈДАНУ: Ево шта се сада дешава на месту на ком је растурена до сада највећа корона журка (ФОТО/ВИДЕО)

Ш.М.

14. 02. 2021. у 12:44

ЕКИПА "Новости" обишла је данас клуб у ком је у суботу увече растурена корона журка у Абердаревој улици.

ЕКИПА НОВОСТИ ИСПРЕД КЛУБА НА ТАШМАЈДАНУ: Ево шта се сада дешава на месту на ком је растурена до сада највећа корона журка (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Д.Миловановић

Екипа "Новости" је данас затекла закључана врата клуба у ком је синоћ Комунална милиција расурила корона журку са више од 700 људи.

На улазу у овај познати београдски клуб стоји обавештење да је, по епидемиолошким мерама у простору дозвољено присуство највише 120 особа.

Подсетимо, по налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду одређено је задржавање до 48 сати тројици осумњичених да су у суботу увече организовали журку у овом ноћном клубу.

Осумњичени М. Г. (35), Д. Л. (47) и А. Ф. (52) ће уз кривичну пријаву која их терети за непоступање по здравственим прописима за време епидемије бити приведени у тужилаштво на саслушање. За ово дело је предвиђена новчана казна или казна затвора до три године.

- Ова масовна журка, у толико сати је незамисливо, бахато и дрско понашање, па је акција комуналне милиције и полиције и налог тужилаштва једино адекватан - наводе из тужилаштва.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)