НОВИ ПУТ СПАЈА ОБРЕНОВАЦ И СУРЧИН: У току су радови путара на саобраћајници дугачкој 7,3 километра између две приградске општине

С. В.

04. 11. 2020. у 12:49

НОВИ ПУТ СПАЈА ОБРЕНОВАЦ И СУРЧИН: У току су радови путара на саобраћајници дугачкој 7,3 километра између две приградске општине

За три месеца биће све готово / Фото Беоинфо

РАДОВИ на деоници пута Бољевци - Обреновац у дужини од 7,3 километара су у току, а требало би да буду завршени за три месеца. Заменик градоначелника Горан Весић обишао је у уторак ову локацију и истакао да је вредност инвестиције 151 милион динара.

Према његовим речима, ова саобраћајница је од велике важности како за мештане Сурчина, тако и за житеље Обреновца.

- Овај пут ће обезбедити бржу и стабилнију везу између општина - рекао је Весић. - Такође, доста ђака из Сурчина похађа обреновачке средње школе и њима ће завршетак радова на изградњи овог пута много значити.

Рок за окончање посла је три месеца, али с обзиром на то да следи зимски период, временски услови ће диктирати темпо радова.

Председници ГО Сурчин Стеван Шуша и ГО Обреновац Мирослав Чучковић сагласни су да је важно да овуда иде и градска линија.

- Ово је, иначе, најлошији део пута на територији општине Сурчин, који повезује Пећинце, Сурчин и Обреновац - објашњава Шуша. - За Сремску газелу 3, која ће се простирати од Бечмена до Добановачке петље и ауто-пута Београд - Загреб, радимо експропријацију и надамо се да ћемо у наредном периоду завршити пројектну документацију. У плану је и Сремска газела 1 у дужини од пет километара и тада ћемо имати најбоље везе са Обреновцем - истакао је Шуша.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)