ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА КАНАЛИЗАЦИЈИ У КУМОДРАЖУ: Укупно ће бити постављено више од осам км цеви (ФОТО)

Novosti online

05. 12. 2022. у 15:30

ПОСЛЕ дугог чекања становници Кумодража добиће канализацију.

ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА КАНАЛИЗАЦИЈИ У КУМОДРАЖУ:  Укупно ће бити постављено више од осам км цеви (ФОТО)

Фото Општина Вождовац

Радови на изградњи канализационе мреже у Кумодраж селу и Кумодражу 1 уговорени су са извођачем радова Машинокоп доо Шабац у укупној дужини 15.135,84 м и то :

1. Кумодраж село у регулацији постојећих саобраћајница: Пролећна, Винарска, Ковачка, Старе порте, Текеришка, Јасмина, Јована Тодоровића, Наредника Грујице Станковића, Воћарска и деловима улица Топола, Војводе Степе, Проломска, Михољска, Ђурђевданска и Божићна. Укупна уговорена дужина канализације је 8.151,28 м. Рок за извођење радова 240 дана.

Радови су почели да се изводе у улици Старе порте и данас се завршавају, сутра почињу радови у улици Воћарска и одмах после тога у Божићној улици.

Кумодраж село - Војводе Степе у регулацији постојећих саобраћајница: Војводе Степе, Ружа, Косовских божура, Пшеничка, Земљорадничка, Даљска, Летња и Ђурђевданска. Укупна уговорена дужина канализације је 5.202,91 м. Рок за извођење радова 210 дана.

2. Кумодраж 1 у регулацији постојећих саобраћајница: Сокаче, Степеничка, Средња, Кружна, Јабука, Стара и у деловима улица Октобарска, Мајска, Милана Живковића, Топола, Љубичица, Листопадна и Гуњак. Укупна дужина канализације је 1.781,65 м. Рок за извођење радова 160 дана.

Изведени су радови на изградњи канализационе мреже и затрпавању рова у улицама: Сокаче L=107,4m, Средња L=191,3m, Јабука L=54,4m, Љубичица L=125,3m, Стара 1 L=78,2m, Степеничка L=298m и Кружна L=144,4m. У улицама Средња и Љубичица ЈКП “Београд пут“ треба да изведе радове на комплетној коловозној конструкцији кроз годишњи програм одржавања.

Председница Општине Вождовац Ивана Томић Илић обишла је почетак радова и том приликом захвалила се председнику Републике Србије Александру Вучићу, министарки за заштиту животне средине Ирени Вујовић, Граду Београду, градоначелнику Александру Шапићу и Дирекцији за грађевинско земљиште и изградњу Београда на помоћи да ово насеље коначно добије канализацију.

Пројектовање је финансирала Општина Вождовац. Све пратеће проблеме током извођења радова грађани могу пријавити на број телефона 011/785-7882.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Албанци никада нису били острашћени као сада

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Албанци никада нису били острашћени као сада

СКУПШТИНА Србије наставља данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој присуствује и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 18:38

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (1)

КАКО СЕ ПРАВИЛНО КУВАЈУ И ПРЖЕ ЈАЈА: Савети кувара - 11 грешака које сви правимо