НАПАДНУТА НОВИНАРКА "НОВОСТИ": Потукли се насред пута и разбили шоферку на аутобусу, па насрнули на нашу колегиницу (ФОТО/ВИДЕО)

С. Видачковић

28. 05. 2022. у 14:33

НОВИНАРКА "Новости" Маријана Кутлача, нападнута је у петак увече када је, враћајући се с посла, покушала да забележи инцидент који се догодио на Угриновачком путу у Земуну.

НАПАДНУТА НОВИНАРКА НОВОСТИ: Потукли се насред пута и разбили шоферку на аутобусу, па насрнули на нашу колегиницу (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Новости

Ту су се, око поноћи, насред улице свађали и тукли отац, син и ћерка а аутомобил су паркирали тако да аутобус 707, у којем је била и наша колегиница није могао да настави вожњу. Када је изашла из јавног превоза јер су насилници разбили предње стакло аутобуса, Кутлача је телефоном хтела да сними агресивно понашње породице и блокаду саобраћаја која је настала због њихове уличне туче, али ју је у томе спречила девојка која се свађала са својим татом и братом. Ударила је Маријани шамар и чупала је за косу. Новинарка је сада добро, а цео случај пријављен је полицији.

Фото: Новости

Иако нема видљиве повреде, Маријана Кутлача је шокирана оним што се десило наочиглед педесетак путника, од којих нико није покушао да одбрани нашу колегиницу.

- Завршила сам смену у редакцији "Новости", те сам отишла на Зелени венац како бих стигла на последњи дневни полазак аутобуса 707 који креће ка Алтини у 23.30 - прича Кутлача. - После двадесетак минута, возило је стало насред Угриновачког пута, јер није могао да прође од аутомобила који је био тако бахато паркиран. Њих троје су се јурили по улици, свађали, галамили и тукли. Касније сам сазнала да су то отац, те његови син и ћерка који имају између 25 и 30 година. Аутобус је стајао, возач никог није пуштао напоље, а ови су споља лупали по стаклу. У једном моменту, дечко је песницом ударио у шофершајбну аутобуса и разбио је.

Фото: Новости

Када су се врата 707 отворила, а путници изашли напоље, Маријана је узела телефон да фотографише разбијено стакло и пошаље редакцији слику са терена.

Фото: Новости

- Насилница ми је пришла, питала зашто сликам, покушала је да ми отме телефон. Ударила ми је шамар и чупала ме за косу. Сви путници из аутобуса су то гледали и нико није реаговао! То је трајало минут и по, али мени је било као вечност. Била сам шокирана, нисам знала шта ме снашло, да бих могла да јој узвратим. Престала је тек када ју је отерао случајни пролазник, иначе возач ГСП. Она и брат су сели у аутомобил, а њихов тата је остао и молио шофера 707 да се "договоре" око штете на предњем стаклу возила.

Фото: Новости

После неколико минута, стигла је и полиција и обавила увиђај, а биће прегледане и надзорне камере из аутобуса. Новинарка "Новости" Маријана Кутлача данас је дала изјаву у полицији, а припадници МУП у међувремену су идентификовали трочлану бахату породицу. Они ће бити саслушани и теретиће се, највероватније, за насилничко понашање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

НЕОБИЧНА ПОЗИВНИЦА НА СВАДБУ БАЛАШЕВИЋА: Гости су морали да поштују одређена правила (ФОТО)