ГОРЕЛИ КИОСК И БАРАКА: Ватрогасци интервенисали у два одвојена пожара, у Земуну и на Новом Београду

Ш. М.

21. 01. 2022. у 05:50

У ЈЕДНОМ од киоска брзе хране у Вртларској улици у Земуну јуче око 14.00 избио је пожар.

ГОРЕЛИ КИОСК И БАРАКА: Ватрогасци интервенисали у два одвојена пожара, у Земуну и на Новом Београду

Вртларска, Фото Приватна архива

На сву срећу, повређених особа није било, али је објекат претрпео велику материјалну штету и потпуно изгорео. Такође, преко реке, али у Новом Београду, у Веспучијевој улици нешто после 14.00 ватра је захватила ромску бараку, од које је остао само пепео. Ни у овом инциденту није било повређених.

Грађани који су се затекли у Вртларској улици у тренутку избијања пожара покушали су да помогну, али је ватра великом брзином захватила цео простор. По позиву очевидаца, на терен су одмах дошли и ватрогасци, који су брзо успели да обуздају ватру. Органи реда обавили су увиђај, а више детаља биће познато после истраге.

Веспучијева, Фото Приватна архива

На место незгоде у Новом Београду одмах су стигла два возила са седам ватрогасаца из Земуна и два возила са осам ватрогасаца са Вождовца. У тренутку пожара у објекту се налазило неколико особа које су одмах напустиле бараку, па повређених није било. Пожар је брзом интервенцијом ватрогасаца угашен, а како је дошло до избијања ватрене стихије, утврдиће истрага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика