"АДА" РАДИ 365 ДАНА: Градоначелник Радојичић обишао клизалиште на Савском језеру

Ј.Д.

20. 01. 2022. у 16:01

КЛИЗАЛИШТЕ у зимској сезони, а купалиште и излетиште у зимској сезони само су део програма које Ада Циганлија нуди посетиоцима.

АДА РАДИ 365 ДАНА: Градоначелник Радојичић обишао клизалиште на Савском језеру

Беоинфо

Са овим је сагласан и градоначелник Зоран Радојичић, који је јуче обишао Савско језеро.

- Током сваког годишњег доба Ада има богату понуду најразличитијих садржаја, а једно од њих је управо и клизалиште у "Каменграду" које ради од почетка ове године - рекао је градоначелник. - На 800 квадратних метара наши суграђани, а посебно малишани могу да се од 10 до 20 часова рекреирају, забављају и клижу а актуелна је и вештачка ски-стаза која због безбедног и контролисаног начина обуке представља савршен почетак за оне без икаквог искуства на скијама .

Како је градоначелник истакао, ова зелена оаза у својој понуди садржи чак преко 50 отворених спортских игралишта која су у претходном периоду у потпуности реконструисана - игралишта за рукомет, фудбал, тенис, кошарку, бејзбол, рагби, голф и одбојку на песку. Ту су и садржаји са нешто екстремнијим, такозваним адреналинским активностима, потом "велнес" програми, забавни садржаји за најмлађе, трим-паркови и стазе за пешачење и бициклизам.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ: Никад већа понуда за Ролан Гарос и мечеве Новака Ђоковића