U KALUĐERICI KANAL ZATRPAN SMEĆEM: Potok postao deponija

J.D.

06. 05. 2021. u 17:40

OSIM što stanovnici Kaluđerice godinama kubure sa problemom legalizacije, otvorenim fekalnim otvorom i raskopanom glavnom saobraćajnicom od nedavno se bore i sa nagomilanim otpadaom i to upravo duž Kaluđeračkog potoka.

У КАЛУЂЕРИЦИ  КАНАЛ ЗАТРПАН СМЕЋЕМ: Поток постао депонија

Večernje novosti

Smeće, gajbice i kartonske kutije samo su deo otpada koji je umesto u kanti završio u Kaluđeračkom potoku.

I tako već mesecima se otpadci gomilaju, a divlju deponiju niko ne uklanja. Odgvornost se prebacuje sa jedne strane na drugu, a breg od gajbica i plastičnih ambalaža svakim danom sve je veći.

Nadležni iz opštine Groca ističu da su u poslednjih nekoliko godina u saradnji sa Javnim preduzećem za razvoj GO Grocka u odnosu na opredeljena sredstva više puta čistili korito. Uglavnom na deonicama gde je bilo moguće prići sa odgovarajućom mehanizacijom.

- Čišćenje je rađeno na različitim delovima u Kaluđerici, a najviše na početku, uzvodno od ulice Ribničke, u delu pored ulica Bubanjske i Ružine kao i na delu ulice Dragoljuba Stojanovića kod mosta i nizvodno izvan naselja ka naselju Leštane - objašnjavaju nadležni iz Gorcke i na pitanje da li je neko kažnjen što je nabacao smeće kao i kada će biti očišćeno nisu odgovorili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati